Τελευταία Νέα

Κυριακή, 26/06/2022, 02:12


Home / HEADER-NEWS / Ενημερωτικό για τις αιτήσεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. / Ε.Β.Π.

Ενημερωτικό για τις αιτήσεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. / Ε.Β.Π.

Δημοσιεύτηκε: 12:37 μμ Ιούλιος 22nd, 2016  


eidiki

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Του Βασίλη Βούγια

Αιρετού Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Επειδή οι υποψήφιοι αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. καταθέτουν τις αιτήσεις πρόσληψης για το 2016-17 σε μια εκ των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας, όποια επιλέξει ο καθένας/μια, καλό θα ήταν τις όποιες απορίες επί της διαδικασίας των αιτήσεων να προσπαθεί να τις επιλύει, συμβουλευόμενος βεβαίως την Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε.) όπου χρειάζεται, ο αρμόδιος εντεταλμένος υπάλληλος της κάθε Π.Δ.Ε., ο οποίος και χειρίζεται την αίτηση του υποψηφίου και γνωρίζει της λεπτομέρειες αυτής.

Όσον αφορά στα αιτήματα προς την Επιτροπή εξέτασης Συναφειών του Ι.Ε.Π. αυτά διαβιβάζονται αποκλειστικά και μόνοναπό τις Π.Δ.Ε. Να τονιστεί πως σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος/α δεν προσκομίσει ηλεκτρονικό αρχείο, κατά προτίμηση CD) η αρμόδια Π.Δ.Ε. είναι υποχρεωμένη να προβεί σε ψηφιοποίηση των εντύπων δικαιολογητικών, διενεργώντας ταυτόχρονα έλεγχο ορθής ονομασίας αυτών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Πρόβλημα  στο να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της σελίδας 19 της Εγκυκλίου(Οδηγούς κ.λ.π), για διάφορους λόγους,  θα υπάρξει με τους συναδέλφους/ισσες κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων από Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, καθώς και μ αυτούς/ες οι οποίοι/ες κατέχουν μεταπτυχιακά τα οποία έχουν καταργηθεί ή διαφοροποιηθεί.

(Τις εν γένει ενστάσεις μου επί της διαδικασίας εξέτασης Συναφειών Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. τις έχω καταθέσει ΕΔΩ)

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και στις 26 Αυγούστου 2016 θα δούμε προσωρινούς πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, γιατί από τη στιγμή που, όπως έχουμε ξαναπεί,προσλήψεις αναπληρωτών μπορούν να γίνουν ακόμα και από 10 Σεπτεμβρίου 2016 και σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση από τους Προσωρινούς Πίνακες(με την απορία βέβαια τι θα συμβεί σε περίπτωση δικαίωσης ενστάσεων αναπληρωτών από τον ΑΣΕΠ), θα είναι κρίμα λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών να μην μπορέσει να συμβεί αυτό. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες, ιδίως σ αυτή τη δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία, τη στιγμή που  βρέθηκαν εν τέλει πιστώσεις αναπληρωτών, αυτοί να μην είναι στα σχολεία στην έναρξη της σχολικής χρονιάς 2016-17 για τυπικά γραφειοκρατικούς λόγους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αριθμός εισακτέων Στρατιωτικών Σχολών 2022 - Συμπληρωματική Προκήρυξη

Βασίλης Βούγιας

22/7/2016

ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...