Home / Featured / Το χρονοδιάγραμμα για τις αιτήσεις αναπληρωτών, αποσπάσεις, μεταθέσεις, μετατάξεις

Το χρονοδιάγραμμα για τις αιτήσεις αναπληρωτών, αποσπάσεις, μεταθέσεις, μετατάξεις

Δημοσιεύτηκε: 5:50 μμ Ιούλιος 9th, 2016  


Ypepth

Παληγιάννης Βασίλειος

Αθήνα, 9/7/2016

Την προσεχή εβδομάδα η υποβολή αιτήσεων πρόσληψης αναπληρωτών, τέλος Ιουλίου οι αποσπάσεις σε φορείς, τον Αύγουστο οι αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Είμαστε στο τέλος του Α’ δεκαήμερου Ιουλίου και χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν με την αγωνία της ολοκλήρωσης των υπηρεσιακών μεταβολών, ώστε να προγραμματίσουν την προσωπική και οικογενειακή τους

Η εκτίμηση των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου παιδείας, για το χρονοδιάγραμμα των υπόλοιπων υπηρεσιακών μεταβολών προσδιορίζεται ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 11-7- 16 πιθανότατα θα δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ. η εγκύκλιος που υπέγραψε χθες ο υπουργός για την πρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Μετά τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ., θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή των αιτήσεων. Η κατάθεση των αιτήσεων, θα διαρκέσει περίπου 7 ημέρες.
  • Έως το τέλος Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην Κ.Υ. του υπουργείου, σε φορείς και Διευθύνσεις. Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. δεν έχει καμία αρμοδιότητα γι’ αυτές τις αποσπάσεις.
  • Έως τις 25 Αυγούστου (αν και ο νέος σχεδιασμός των υπηρεσιών είναι για το Α δεκαήμερο Αυγούστου) θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μέχρι τέλος Ιουλίου θα ζητηθούν από τις Δ/νσεις τα λειτουργικά κενά με βάση τα οποία θα γίνουν οι αποσπάσεις.
  • Οι αμοιβαίες μεταθέσεις, οι μετατάξεις από την Π.Ε. στη Δ.Ε. και αντίστροφα, καθώς επίσης και η εξέταση τυχόν ενστάσεων μεταθέσεων θα εξετασθούν λίγο πριν από τις αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...