Home / HEADER-NEWS / Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου. Αναθεώρηση γραπτών

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου. Αναθεώρηση γραπτών

Δημοσιεύτηκε: 7:11 μμ Ιούλιος 19th, 2016  


france_320_327

 

Service des Examens et des Certifications

Αγαπητοί διαγωνιζόμενοι DELF / DALF / SORBONNE Μαΐου 2016,

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, τα αποτελέσματα βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο (στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας www.ifa.gr). Σας έχουμε ήδη ανακοινώσει πριν από τις γραπτές εξετάσεις ότι τα αποτελέσματά σας μπορείτε να τα συμβουλευθείτε και να τα εκτυπώσετε με το προσωπικό δωδεκαψήφιο κωδικό υποψηφίου.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών τα εκτυπώνουν με τον κωδικό κέντρου. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζετε να αναζητάτε τα αποτελέσματα σας όπως σας είχαμε υποδείξει και πριν από τις γραπτές εξετάσεις. Μπορείτε με τον κωδικό αυτό και μόνο αυτόν, να εκτυπώνετε την απόδειξη των εξετάστρων σας. Σε περίπτωση δε απώλειας της ατομικής πρόσκλησης ή αν ο υποψήφιος παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε εξετάσεις και δεν είναι κάτοχος παλαιοτέρων διπλωμάτων, τότε μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό του μέσω της ιστοσελίδας μας
https://eservices.ifa.gr/accounts/login/?next=%

Στην κεντρική σελίδα του ΙFA θα πάτε στις «εγγραφές on line», θα μπείτε με τους κωδικούς σας (όνομα χρήστη – κωδικό πρόσβασης) όπως και στις εγγραφές και θα πάτε στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Εκεί αναφέρεται ο κωδικός του υποψηφίου.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα μπορείτε σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία για τα αποτελέσματα DELF / DALF μόνο, να ακολουθείτε την διαδικασία που αναγράφεται στον κανονισμό εξετάσεων (αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας www.ifa.gr).

Να σημειώσουμε όμως ότι όλα τα αποτελέσματα και κυρίως οι βαθμοί που υπολείπονται λίγων μονάδων από τη βάση έχουν ήδη ελεγχθεί από την επιτροπή εξετάσεων. Όσον αφορά στις εξετάσεις της Σορβόννης, σας αναφέρουμε ενδεικτικά το ποσοστό επιτυχίας του Sorbonne B1 το οποίο ανέρχεται σε 89,26%.

Σας ευχαριστούμε ακόμα μία φορά για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Υ.Γ. Τα νέα προγράμματα 2016-2017 βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα μας. (

)

……………………………………………………………………………….

Μπορείτε να εκτυπώσετε τα αποτελέσματά σας καθώς και την απόδειξη πληρωμής πληκτρολογώντας τον κωδικό του υποψηφίου.

Τα Σχολεία / Κέντρα Ξένων γλωσσών, εισάγουν τον κωδικό τους ή τον κωδικό υποψηφίου.
Για την εκτύπωση της ατομικής απόδειξης πληρωμής πληκτρολογείτε αποκλειστικά τον κωδικό υποψηφίου.

Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνείτε μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση examens@ifa.gr

Οι αιτήσεις αναθεώρησης για τις εξετάσεις DELF / DALF της περιόδου Μαΐου 2016 γίνονται αποδεκτές κατόπιν αίτησης των υποψηφίων το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016. Πέραν της προθεσμίας αυτής καμμία αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Αίτηση επίδειξης του  γραπτού : 20 ευρώ

Αίτηση αναθεώρησης : 50 ευρώ

Προσοχή : Αιτήσεις αναβαθμολόγησης ή αναθεώρησης για τις εξετάσεις SORBONNE δεν γίνονται αποδεκτές. Κατά συνέπεια, δεν λαμβάνεται υπ’όψιν καμμία ένσταση. Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο οι αιτήσεις που γίνονται σύμφωνα με τον κανονισμό των εξετάσεων θα ληφθούν υπ’όψιν. ( 

 ).

Πληρωμή :

Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα (IBAN : GR45 0110 0800 0000 0800 0152 374 – θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η αιτιολογία της κατάθεσης: EX + ονοματεπώνυμο). Απαραίτητη αποστολή της απόδειξης και της αίτησης με email : examens@ifa.gr

IFG / FACEBOOK


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...