Home / Featured / UNICERT-FREDERICK

UNICERT-FREDERICK

Δημοσιεύτηκε: 7:14 μμ Ιούνιος 2nd, 2016  


Αγαπητοί Συνεργάτες/Υποψήφιοι Φοιτητές,

Η UNICERT είναι Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012. Ανέλαβε, επιπλέον, μέσω καίριων συνεργασιών, την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Η UNICERT είναι και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ στην Ελλάδα της προώθησης των δια ζώσης ή και εξ΄ αποστάσεως Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου, τα οποία ΕΙΝΑΙ αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Μετά από πολλές καταγγελίες που υπέπεσαν στην αντίληψή μας αναφορικά με προγράμματα σπουδών άλλων Πανεπιστημίων της Κύπρου, όπως, π.χ., το δια ζώσης προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Νοσηλευτική και διάφορα εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, συμβουλεύουμε:

Τους υποψήφιους φοιτητές, ΠΡΙΝ πραγματοποιήσουν εγγραφή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό, δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως) οποιουδήποτε Πανεπιστημίου της Κύπρου να συμβουλευτούν τον ιστότοπο του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (επιλογή Αναγνωρισμένα στην ιστοσελίδα https://www.doatap.gr/gr/ ή απευθείας μετάβαση στην ιστοσελίδα https://62.103.84.30/2.php) για την ορθότητα αναγνώρισης του προγράμματος αυτού.

Η UNICERT πάντα στο πλευρό σας με συνέπεια, ειλικρίνεια, τιμιότητα και προπαντός Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.!

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της UNICERT


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...