Σάββατο, 04/12/2021, 22:17


Home / Featured / Πως θα πάρετε κωδικούς TAXISNET για εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR

Πως θα πάρετε κωδικούς TAXISNET για εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR

Δημοσιεύτηκε: 10:18 πμ Ιούνιος 7th, 2016  


ScreenHunter_253 Jun. 07 10.12

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αρκετοί είναι οι νέοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να καταθέσουν αιτήσεις αλλά δεν έχουν κωδικούς TAXISNET που είναι απαραίτητοι προκειμένου να γίνει εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR.

Προκειμένου να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους παρουσιάζουμε τη διαδικασία που απαιτείτε ώστε να πάρετε κωδικούς:

Η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται σε 3 βήματα:

α. Εγγραφή.
Από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ. www.gsis.gr,  επιλέγετε Υπηρεσίες προς Πολίτες ή Eπιχειρήσεις, Εγγραφή Νέου Χρήστη, και στη συνέχεια Αρχική εγγραφή και συμπληρώνετε την αίτηση δηλώνοντας, όνομα χρήστη (username) και κωδικό (password) που επιθυμείτε.

β. Παραλαβή κλειδάριθμου. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της αίτησης λαμβάνεται σημείωμα στο οποίο αναγράφονται ο Α.Φ.Μ., η ημερομηνία και η ώρα υποβολής καθώς επίσης και η προθεσμία μέσα στην οποία πρέπει να μεταβείτε σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. για την έγκριση της αίτησης και την παραλαβή του κλειδάριθμου (αν τα προσωπικά στοιχεία του υποψήφιου χρήστη έχουν μεταβληθεί, όπως για παράδειγμα η αστυνομική ταυτότητα, τότε θα πρέπει να μεταβεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.). Για την περίπτωση που ένα Φυσικό Πρόσωπο αδυνατεί να προσέλθει στη Δ.Ο.Υ. για να παραλάβει τον κλειδάριθμο αυτοπροσώπως και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης, μπορεί να πάει αντιπρόσωπός του προσκομίζοντας Ειδικό Πληρεξούσιο από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα. Παράλληλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, έρχεται ενημερωτικό μήνυμα για την έγκριση της αίτησής σας και σας υπενθυμίζετε και το username ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τα Νομικά πρόσωπα, τον κλειδάριθμο πρέπει να παραλάβει ο νόμιμος Εκπρόσωπος της Εταιρείας, μόνο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή αντιπρόσωπός του, προσκομίζοντας Ειδικό Πληρεξούσιο από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2022

γ. Ενεργοποίηση του λογαριασμού. Από τις υπηρεσίες πιστοποίησης επιλέγετε Ενεργοποίηση Λογαριασμού. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού απαιτείται να συμπληρώσετε α) username και κωδικό (password) που επιλέξατε κατά την υποβολή της αίτησης εγγραφής. β) τον κλειδάριθμο που σας δόθηκε στη Δ.Ο.Υ. με ακρίβεια , συμπεριλαμβάνοντας τις παύλες. γ) τα γράμματα που διακρίνετε στην εικόνα .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ποια παιδιά (ηλικίας 5-11 ετών) θα έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό

Εάν τα γράμματα δεν είναι ευδιάκριτα δοκιμάστε μια άλλη εικόνα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε ενεργοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΣΥΔ , Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΕΔΩ

Απαντάμε σε ερωτήσεις αναπληρωτών για εγγραφές στο OPSYD.SCH.GR


 

Ένα σχόλιο

  1. καλησπέρα. έκανα εγγραφή στο οpsyd, πήγαν όλα καλά νομιζω και μένει να παω στην δευτεροβαθμια για επικαιροποιηση των στοιχειων μου. στον φάκελο, γνωρίζω ότι τα λοιπά στοιχεία και τα κοινωνικα κριτηρια θα συμπληρωθουν απο εκείνους στην δευτεροβάθμια γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω την όλη διαδικασία. φαντάζομαι οτι απλά μετά θα μπορώ να κάνω και την αίτηση μου, σωστά;; στον φάκελο μου όμως συμπληρώθηκαν όλα τα στοιχεία εκτος την εθνικότητα μου που δεν με άφηνε εξ’ αρχής να την συμπληρώσω. θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό; ευχαριστώ

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πρόσληψη 146 εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Γενικής Εκπαίδευσης

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι προσλαμβάνονται 146 εκπαιδευτικοί, κλάδων ...