Home / Featured / Σε ποιες περιοχές τρέχουν προσλήψεις εκπαιδευτικών

Σε ποιες περιοχές τρέχουν προσλήψεις εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 11:14 πμ Ιούνιος 11th, 2016  


job

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο σε κατασκηνώσεις και Δήμους για προγράμματα απασχόλησης παιδιών. Το xenesglosses.eu παρουσιάζει κάποιες προκηρύξεις:

Καρπενήσι

Δυο προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάστημα δύο (2) μηνών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Καρπενησίου. Πρόκειται για μια θέση Παιδαγωγού και μια θέση πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής.

Για τη θέση του Παιδαγωγού  απαιτούνται:

1.Αίτηση
2.Φωτοαντίγραφο Α.∆.Τ.
3.Αντίγραφο τίτλου σπουδών: Πτυχίο Παιδαγωγικών Σχολών της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής.
4.Υπεύθυνη δήλωση ότι α) δεν έχουν κώλυμα διορισμού σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα β) ότι το προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν με δίμηνη σύμβαση με τις διατάξεις του άρθρου
206 του Ν.3584/07 και γ) έχει μεσολαβήσει κενό χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών από τη λήξη τυχόν προηγούμενης σύμβασης με το ∆. Καρπενησίου.
5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Οι αιτήσεις γινονται δεκτές μέχρι τις 21 Ιουνίου στα γραφεία του Δήμου Καρπενησίου.
Αμφιλοχία
47 προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμφιλοχίας για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων Μπούκας. Ανάμεσα στις θέσεις εντοπίσαμε και αυτές των Ειδικών Συνεργατών – 6 στον αριθμό – που αφορούν πτυχιούχους στις ακόλουθες ειδικότητες ή και φοιτητές:
Α. Παιδαγωγικών τμημάτων και ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας

Β. ΤΕΕΦΑ
Γ. Τμημάτων Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής
Δ. Θεατρικών και Δραματικών Σχολών
Ε. Μουσικών και χορευτικών σχολών
Στ. Σχολών καλλιτεχνικών μαθημάτων
Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα είναι δυνατή η πρόσληψη στελεχών με κατασκηνωτική εμπειρία που να αποδεικνύεται.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην έδρα του Δήμου Αμφιλοχίας (Δ/νση: Γ. Στράτου, τηλ. 2642360421, 4 54, 420), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα ημερών δηλαδή από 9-6-2016 έως και την 19-6-2016.
Θέρμη – Θεσσαλονίκης
Προσλήψεις 2 νηπιαγωγών, 1 θεατρολόγου και 1 μουσικού ΤΕ, όπως έχουμε γράψει θα πραγματοποιήθούν και στη Θέρμη.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο κοινοτικό κατάστημα Τριλόγου από τις 8.00 έως τις 15.00.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...