Τελευταία Νέα

Κυριακή, 06/12/2020, 02:53


Home / Featured / Πότε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr. Πως θα μπαίνετε στον φάκελο σας από κινητό

Πότε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr. Πως θα μπαίνετε στον φάκελο σας από κινητό

Δημοσιεύτηκε: 12:13 πμ Ιούνιος 23rd, 2016  


Οι αιτήσεις των αναπληρωτών θα κατατεθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Οι αιτήσεις δε μπορούν να γίνουν νωρίτερα καθώς στο Υπουργείο Παιδείας δε θέλουν να συμπέσουν με την είσοδο των σχολείων στο myschool λόγω της λήξης των μαθημάτων και της έκδοσης των βεβαιώσεων πρόσβασης.

Τη δυνατότητα επισκόπησης των στοιχείων του φακέλου τους έχουν οι εκπαιδευτικοί που εγγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΟΠΣΥΔ https opsyd.sch.gr προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για ένταξη στους πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στους ανωτέρω εκπαιδευτικούς παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης επικαιροποίησης στοιχείων ήδη υπαρχόντων φακέλων καθώς και συμπλήρωσης στοιχείων νέων φακέλων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μετονομάστηκε το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

Για τη διευκόλυνσή τους θα αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών με την ακολουθούμενη διαδικασία. Σχετική ενημέρωση θα παρέχεται και με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στη σελίδα του ΟΠΣΥ.

πχ:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, παρακαλούμε θερμά, όπως μελετήσετε τα ακόλουθα έγγραφα της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού του ΥΠΠΕΘ. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο αντίστοιχο αρχείο.

Οι πίνακες για το σχολικό έτος 2016-2017 θα καταρτιστούν από το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και θρησκευμάτων και θα υποβληθούν για έλεγχο νομιμότητας στο ΑΣΕΠ στην αρμοδιότητα του οποίου υπόκειται και ο έλεγχος των ενστάσεων επί των πινάκων αυτών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Σ. Ζαχαράκη: Θα υπάρξει επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών

www.dikaiologitika.gr

………………………………

Οι αναπληρωτές δάσκαλοι στο facebook μας ενημερώνουν για το πως θα μπαίνουμε στον λογαριασμό opsyd από κινητό.

Κόλπο για να μπορείτε να μπαίνετε στο λογαριασμό σας στο https://opsyd.sch.gr  και από κινητό…

Απλά τσεκάρετε το «Αίτηση ιστότοπου...» αν χρησιμοποιείτε Chrome ή κάτι αντίστοιχο από κάποιον άλλο browser που συνδέεστε.
Ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον υπολογιστή!

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετονομάστηκε το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων ...