Home / Featured / Ποιες προκηρύξεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών λήγουν τις επόμενες μέρες

Ποιες προκηρύξεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών λήγουν τις επόμενες μέρες

Δημοσιεύτηκε: 11:51 μμ Ιούνιος 22nd, 2016  


Αρκετές είναι οι προκηρύξεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών σε θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου την τρέχουσα περίοδο. Τις επόμενες μέρες λήγει η προθεσμία για αρκετές θέσεις.

Προσλήψεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

4 προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας. Στις θέσεις είναι και μια αφορά νηπιαγωγό και πρόκειται για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο μηνών.Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση, έως την Τρίτη,21 Ιουνίου 2016,στα γραφεία του ΝΠΔΔ.

Περισσότερα στην

Προσλήψεις στα Χανιά

Και στα Χανιά έχουμε προσλήψεις που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα έχουμε 4 θέσεις που ενδιαφέρουν πτυχιούχους παιδαγωγικών τμημάτων και ΤΕΦΑΑ, ενώ υπάρχουν και 2 θέσεις αποκλειστικά για πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Χανίων, (στη διεύθυνση Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, Χανιά, 1ος όροφος, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, (τηλ. επικοινωνίας: 2821341670-671-674), από 15/6/2016 έως και 22/6/2016 από 8.30 π.μ. εως 2.30 μ.. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στο email: t-adynamiko@chania.gr ή με αποστολή στο FAX 2821341679 . Περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ειδ. Συνεργάτες-Ψυχαγωγοί 2 Πτυχιούχοι ή φοιτητές των παρακάτω σχολών:
α) Παιδαγωγικών Τμημάτων και ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας
β) Τ.Ε.Ε.ΦΑ.
γ) Τμημάτων Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής
δ) Θεατρικών και Δραματικών Σχολών
ε) Μουσικών και χορευτικών σχολών και
στ) Σχολών καλλιτεχνικών μαθημάτων                                                  Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα είναι δυνατή η πρόσληψη στελεχών με κατασκηνωτική εμπειρία που να αποδεικνύεται
Ειδ. Συνεργάτες-Χειροτεχνίας 2
Γυμναστές 2 Πτυχιούχος  Τ.Ε.Ε.Φ.Α

Προσλήψεις στο Ωραιόκαστρο

Στην πρόσληψη 10 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Εκπαιδευτικών για χρονικό διάστημα δυο μηνών θα προχωρήσει και ο Δήμος Ωραιοκάστρου.  Η προθεσμία για τις θέσεις αυτές λήγει στις 22 Ιουνίου.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...