Home / HEADER-NEWS / Ν.Δ. «Κύριε Φίλη παραιτηθείτε» – Φίλης «Δεν θα σας κάνω την χάρη»

Ν.Δ. «Κύριε Φίλη παραιτηθείτε» – Φίλης «Δεν θα σας κάνω την χάρη»

Δημοσιεύτηκε: 1:43 μμ Ιούνιος 9th, 2016  


filismitsotakis

 

Το ατόπημα Φίλη επιβάλλει παραίτηση ή αποπομπή του!

• Η κυβέρνηση εκτροχιάζεται σε καθεστωτικές λογικές λόγω πανικού

Ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς (από τα parapolitika.gr) να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη, με τις οποίες αμφισβήτησε την νομιμότητα της συγκέντρωσης που διοργανώνει η κίνηση «Παραιτηθείτε» στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέρα με την μέρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει να εκτροχιάζεται σε καθεστωτικές λογικές, υπό την πίεση του πανικού που της δημιουργεί η καθολική απαξίωση που λαμβάνει από την κοινωνία. Μιας κι όλα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που μετέρχονται δεν μπορούν να καλύψουν το μέγεθος της αποτυχίας και της ανικανότητάς τους, οι κυβερνώντες, άρχισαν να ερωτοτροπούν με επικίνδυνες αντι-δημοκρατικές επιλογές. Τα όσα ανέφερε ο κ. Φίλης για μια προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρόμενων πολιτών συνιστούν μέγιστο ατόπημα, το οποίο διορθώνεται μόνον με την παραίτηση του υπουργού Παιδείας ή με την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό. Σε διαφορετική περίπτωση σύμπασα η κυβέρνηση θα παραμένει έκθετη έναντι του ελληνικού λαού».

Σχόλιο Νίκου Φίλη για το αίτημα της ΝΔ που τον καλεί να παραιτηθεί

Ερωτώμενος για το αίτημα της ΝΔ να παραιτηθεί ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση  στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...