Home / Featured / Φίλης: Όσα λένε ότι θα υπάρξει σφαγή αναπληρωτών είναι εκτός πραγματικότητας

Φίλης: Όσα λένε ότι θα υπάρξει σφαγή αναπληρωτών είναι εκτός πραγματικότητας

Δημοσιεύτηκε: 6:04 μμ Ιούνιος 4th, 2016  


nikos-filissss

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

«Όσα λένε ότι θα υπάρξει σφαγή αναπληρωτών είναι εκτός πραγματικότητας» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ ο Υπουργός Παιδείας, τονίζοντας ότι το σχολείο θα έχει το Σεπτέμβριο όσο προσωπικό επιτάσσουν οι εκπαιδευτικές ανάγκες.

«Το τονίζω παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα το σχολείο θα έχει το αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό με χιλιάδες αναπληρωτές» σημείωσε ο υπουργός Παιδείας ο οποίος και σε παλιότερες τοποθετήσεις του έχει δηλώσει ότι έχει βάλει στοίχημα να βρίσκονται εκπαιδευτικοί και βιβλία από την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Επίσης, ο Νίκος Φίλης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης υπάρχουν επιθέσεις, ερμηνεύοντας τις αντιδράσεις και τις επιθέσεις που δέχεται το Υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνουμε ότι στη χθεσινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ ο υπουργός πάλι μίλησε για χιλιάδες αναπληρωτών χωρίς να δώσει τάξη μεγέθους. Αφού τελικά πιέστηκε δήλωσε ότι στη Δευτεροβάθμια θα είναι η ίδια τάξη μεγέθους με φέτος.

Η γλώσσα που δε μιλάει στην καθημερινότητά του ο πολίτης δε μπορεί να είναι η γλώσσα που καθορίζει τη γλωσσική εκπαίδευση των παιδιών


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...