Τελευταία Νέα

Σάββατο, 27/02/2021, 08:04


Home / Featured / Έχει λήξει η διάρκεια των πινάκων επιτυχίας όλων των διαγωνισμών ΑΣΕΠ πλην του 2008

Έχει λήξει η διάρκεια των πινάκων επιτυχίας όλων των διαγωνισμών ΑΣΕΠ πλην του 2008

Δημοσιεύτηκε: 3:19 μμ Ιούνιος 23rd, 2016  


asep2

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Επισημαίνεται ότι η διάρκεια ισχύος των πινάκων επιτυχίας όλων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ πλην του τελευταίου διαγωνισμού του 2008, έχει λήξει και έχουν καλυφθεί με μόνιμο διορισμό όλες οι προκηρυχθείσες θέσεις.

Τα παραπάνω αναφέρονται στην αιτιολογική έκθεση για την κατάργηση του άρθρου 71 του ν.4386/2016 καθώς αυτή δε μπορούσε να τύχει εφαρμογής. Αυτό συμβαίνει διότι έρχεται σε αντίθεση με το γενικότερο πλαίσιο που διέπει τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ, παρέχοντας τη δυναότητα μόνιμου διορισμού σε εκπαιδευτικούς που είχαν περιληφθεί σε πίνακες διοριστέων παρελθόντων διαγωνισμών, η ισχύς των οποίων έχει λήξει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Από μέσα Μάρτη έως τέλη Απρίλη θα δοθούν τα 200 ευρώ σε μαθητές και φοιτητές για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Τι όριζε το άρθρο 71:

Ως χρόνος κατά τον οποίο εξετάζεται η συνδρομή ή μη του κωλύματος της μη εκπληρώσεως της στρατιωτικής υπηρεσίας των περιληφθέντων σε πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού θεωρείται η ημερομηνία της ορκομωσίας και ανάληψης υπηρεσίας. Η ρύθμιση αυτή ισχύει και εφαρμόζεται αναδρομικά και για τους περιληφθέντες στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ παρελθόντων ετών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Το ΦΕΚ του νόμου που αφορά την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, το Ανώτατο Όριο Φοίτησης και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δεν θα ξαναλειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια όλο το εαρινό εξάμηνο

Κατόπιν εισήγησης της επιτροπής των Ειδικών, η εκπαιδευτική διαδικασία των προπτυχιακών και ...