Home / HEADER-NEWS / Eιδικό μάθημα: Γερμανικά – Εξεταστικά κέντρα παλαιότερα θέματα με προτάσεις λύσεων

Eιδικό μάθημα: Γερμανικά – Εξεταστικά κέντρα παλαιότερα θέματα με προτάσεις λύσεων

Δημοσιεύτηκε: 11:42 μμ Ιούνιος 18th, 2016  


germanlanguage

Eιδικό μάθημα: Γερμανικά – Εξεταστικά κέντρα & παλαιότερα θέματα με προτάσεις λύσεων

Τη Δευτέρα 27.06.2016 και ώρα 8.30 π.μ. θα διεξαχθούν οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Γερμανικών για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση στα Γερμανικά, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Στην ΑΘΗΝΑ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου. Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:
1. Στο Ε.Κ. του 18ου Γενικού Λυκείου Αθηνών (οδός Ρως 8 και Λ. Ιωνίας, Τ.Κ. 111 44 – Αθήνα (Άνω Πατήσια)) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Θ.
2. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Παλαιού Φαλήρου (οδός Τερψιθέας 35 και 28ης Οκτωβρίου, Τ.Κ. 175 63 – Παλαιό Φάληρο) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ι μέχρι και Μ.
3. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (Λ. Βουλιαγμένης 525, Τ.Κ. 163 41 – Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ψ.

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:
1. Στο Ε.Κ. του 20ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30, Τ.Κ. 544 53 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΜΑ.
2. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Ελευθερίου-Κορδελιού (οδός 25ης Μαρτίου 2, Τ.Κ. 563 34 – Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΜΕ μέχρι και Ψ.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΑΓΓΛΙΚΑ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΑΛΛΙΚΑ», «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ», «ΑΡΜΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ στο 59ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Σεκούνδου 10, Τ.Κ. 111 43 – Αθήνα (Άνω Πατήσια)).

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΑΓΓΛΙΚΑ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΑΛΛΙΚΑ», «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ», «ΑΡΜΟΝΙΑ», «ΙΤΑΛΙΚΑ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Προέκταση Εγνατίας 118, Τέρμα Πυλαίας, Τ.Κ. 555 35 – Θεσσαλονίκη).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών, για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 09:30 π.μ..
3. Ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης των Ξένων Γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες και του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου έξι (6) ώρες. Ειδικά για το μάθημα «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων», διευκρινίζεται ότι η διάρκεια εξέτασης είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Για την καλύτερη προετοιμασία στο ειδικό μάθημα των Γερμανικών οι υποψήφιοι/ες μπορούν να μεταβούν στο https://deutsch.gr/data_info.php?data_id=2756&cat=25613_78448 , όπου είναι συγκεντρωμένα τα παλαιότερα θέματα των εξετάσεων συνοδευόμενα από προτάσεις επίλυσης.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...