Home / HEADER-NEWS / Διευκρινίσεις για την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολείων

Διευκρινίσεις για την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολείων

Δημοσιεύτηκε: 4:22 μμ Ιούνιος 10th, 2016  


manager2

Διευκρινίσεις σχετικά με την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολείων

Διευκρινίσεις σχετικά με την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ε.Κ. παρέχει εγκύκλιος που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης. Προκειμένου λοιπόν για την κάλυψη των κενών και κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ε.Κ για το σχολικό έτος 2016-2017 οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα πρέπει να εκδώσουν σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος τη Δευτέρα 29-8-2016, η οποία θα προβλέπει πενθήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων ( 29-8-2016 έως και 2-9-2016 ).

Επισημαίνεται ότι:

Α) Στην εν λόγω διαδικασία επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ε.Κ. δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα νόμιμα προσόντα, εκτός των ήδη τοποθετηθέντων διευθυντών σχολικών μονάδων με διετή θητεία.

Β) Για τις διαδικασίες επιλογής ισχύουν οι εγκύκλιες οδηγίες που έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια των αρχικών διαδικασιών επιλογής την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2015.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...