Home / HEADER-NEWS / Big brother το my school στα ιδιωτικά σχολεία;

Big brother το my school στα ιδιωτικά σχολεία;

Δημοσιεύτηκε: 2:09 μμ Ιούνιος 15th, 2016  


nosokomiakosxolio

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Και τα ιδιωτικά σχολεία νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια θα μπουν στο myschool όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Υπουργείου Παιδείας.  Τα στοιχεία που θα καταχωρούνται θα είναι μαθητικό δυναμικό, τμήματα, αναθέσεις κλπ., καθώς και στο μητρώο του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου γίνεται λόγος για ολοκλήρωση της ψηφιακής απεικόνισης των στοιχείων λειτουργίας όλων των  ιδιωτικών σχολικών μονάδων  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Επίσης, αναφέρεται ότι θα προκύψουν οφέλη  από τη λειτουργία του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, και γι αυτό παρακαλούνται για τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση και συνεργασία τους , καθώς αυτή αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη συνεχή βελτίωση και επιτυχία των ψηφιακών υπηρεσιών για την εκπαίδευση.

Με την καταχώρηση των στοιχείων στο my school θα έχει το ΥΠΠΕΘ ανά πάσα ώρα και στιγμή πλήρη εικόνα για τον αριθμό των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς των ιδιωτικών σχολείων. Στην ουσία το my school θα είναι ένας big brother που θα παρακολουθεί το τι γίνεται στα ιδιωτικά σχολεία.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...