Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Βαθμολογίες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 στο results.it.minedu.gov.gr. Οδηγίες για τα μηχανογραφικά

Βαθμολογίες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 στο results.it.minedu.gov.gr. Οδηγίες για τα μηχανογραφικά

Δημοσιεύτηκε: 3:12 πμ Ιούνιος 17th, 2016  


paneladikes3

Έγγραφο Φ251/97913/Α5/14-6-2016 του Υπουργείου Παιδείας

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΔΩ

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. παρακαλούνται να παραδώσουν τα αποκόμματα, και τις καταστάσεις στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) περιοχής ευθύνης τους την Παρασκευή (17/6) το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν τα δέματα. Οι Δ/ντές Δ.Ε. πρέπει να έχουν πρώτα βεβαιωθεί ότι παρέλαβαν ΟΛΑ τα δέματα, δηλαδή τα δέματα και του Νέου και του Παλαιού συστήματος (ενδεχομένως και με διαφορετικές αποστολές).

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, δηλαδή πριν την Παρασκευή στις 12:00, ώστε να ανακοινωθούν από την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως μόλις κάθε Λύκειο παραλαμβάνει και ελέγχει τα πακέτα του.

Υπενθυμίζεται ότι οι  γραπτοί βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων του νέου συστήματος δεν συνδέονται με την απόλυση των μαθητών.

Εγκύκλιος Φ251/97917/Α5/14-6-2016 (ΑΔΑ:6ΦΩΓ4653ΠΣ-Υ8Β) του Υπουργείου Παιδείας

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 15 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό
– θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
– στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
– μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Η εγκύκλιος

με οδηγίες προς τα Λύκεια

ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...