Home / Featured / Από σήμερα οι εγγραφές για τις αιτήσεις αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr

Από σήμερα οι εγγραφές για τις αιτήσεις αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr

Δημοσιεύτηκε: 8:43 πμ Ιούνιος 6th, 2016  


computer

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Όπως πρώτο έχει αποκαλύψει το xenesglosses.eu από σήμερα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των υποψηφίων  στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα  ώστε στη συνέχεια να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για αναπληρωτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΣΥΔ

Φέτος το Υπουργείο καινοτομεί αφού η όλη διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή του κάθε ενδιαφερόμενου χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το κέρδος είναι διπλό για αναπληρωτές και Διευθύνσεις. Οι αναπληρωτές δεν ταλαιπωρούνται ενώ και οι Διευθύνσεις εξοικονομούν χρόνο.

Βέβαια και πάλι θα υπάρξουν κάποιοι που θα πρέπει όταν γίνουν οι αιτήσεις να πάνε στις Διευθύνσεις και αυτοί αναμένεται να είναι όσοι εκτός των αιτήσεων πρέπει να καταθέσουν έγγραφα για πρώτη φορά (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.α.).

Το xenesglosses.eu θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τη διαδικασία.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΔΩ

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Επισημαίνεται ότι για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η διαδικασία της εγγραφής των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. αρχίζει την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΣΥΔ ΕΔΩ


 

11 Σχόλια

  1. Μπορεί το υπουργείο να αναφέρει ότι οι εγγραφές ξεκινάνε από σήμερα πάντως εχω κάνει από το πρωί αρκετές προσπάθειες και μου λέει ότι ακόμη εκτελούνται εργασίες.

    • Η Δευτέρα έχει 24 ώρες… μπορεί να ανοίξει και 23.30. Η αλήθεια είναι ότι το προετοιμάζουν για τον φόρτο που θα δεχθεί, μην πέσει…. (που θα πέσει) η γνώμη μας είναι μπείτε αργότερα (έχετε πολλές μέρες)

  2. νηπιαγωγος

    Εγω αναρωτιεμαι είναι και για τους νηπιαγωγους Γιατί εχω μπηκα και δεν βγαζω άκρη με τα οσα θέλει στο τέλος η μόνο για δασκάλους είναι

  3. νηπιαγωγος

    Ευχαριστώ ποκυ αλλα εχω ενα δυωρο και ακρη δεν εχω βγαλει με τους κωδικούς που χρειάζεται να μπω

  4. εγω που μολις αποφοιτησα και πρωτη φορα θα κανω αιτηση για αναπληρωτη ισχυει κατι άλλο περα από την εγγραφη στο Ο.Π.Σ.ΥΔ. ? Πρεπει να παω πρωτα στην δευτεροβάθμια π.χ. και να κανω εκει τα χαρτια μου ?

    • όχι αλλά είναι πολύ πιθανό να βγει διευκρίνιση για αυτούς που μόλις αποφοίτησαν και κάνουν πρώτη φορά αίτηση

    • Κι εγω μολις αποφοίτησα και προσπάθησα να κάνω αίτηση,έκανα εγγραφή κανονικά αλλά μου εμφανίζει σφάλμα ότι δεν έχω πρόσβαση ούτε στο φάκελο ούτε στις αιτήσεις.Αν γνωριζει κάποιος κάτι..

    • ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΣΥΔ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΟΠΣΥΔ ;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...