Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Δείτε εδώ πρώτοι τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2016 (results.it.minedu.gov.gr)

Δείτε εδώ πρώτοι τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2016 (results.it.minedu.gov.gr)

Δημοσιεύτηκε: 2:37 πμ Ιούνιος 17th, 2016  


panell

KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Οι 81.553 υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που έδωσαν πανελλαδικές φέτος θα ξέρουν αύριο τί έγραψαν, είτε έδωσαν με το παλιό είτε με το νέο σύστημα. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν ως τις 14:00 αύριο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας www.results.it.minedu.gov.gr, και σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των στατιστικών στοιχείων των πανελλαδικών σήμερα (πρώτη φορά πριν τους βαθμούς), οι μαθητές που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ θα μπορούν να υπολογίσουν πιο εύκολα τις βάσεις. Οι μαθητές των ΕΠΑΛ, σημειωτέον, θα μάθουν τους βαθμούς τους στις 22 του μήνα, την ερχόμενη Τετάρτη.

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών ο ακριβής υπολογισμός των μορίων γίνεται στο markcalc.minedu.gov.gr. Eίναι ήδη ανοιχτή και οι πλατφόρμα για την προσωρινή κατάθεση των μηχανογραφικών, η οριστικοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει 24 ή 25 Ιουνίου το αργότερο, για να ολοκληρωθεί σε κάθε περίπτωση στις 8 Ιουλίου.

KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...