Τελευταία Νέα

Κυριακή, 11/04/2021, 12:30


Home / Featured / Ποιοι είναι οι νέοι σύμβουλοι του Υπουργού Παιδείας

Ποιοι είναι οι νέοι σύμβουλοι του Υπουργού Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 10:10 πμ Μάιος 5th, 2016  


nikos-filis-photo

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

O υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης προχώρησε στην πρόσληψη νέων άμισθων ειδικών συμβούλων. Συγκεκριμένα προσελήφθησαν με θητεία δυο ετών οι παρακάτω διακεκριμένοι επιστήμονες, ως άμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι− Εμπειρογνώμονες ειδικού αντικειμένου, προκειμένου να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από 10.03.2016 και για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από την ημερομηνία διορισμού τους, με δυνατότητα ανανέωσης. Στους συμβούλους  ανατέθηκαν καθήκοντα στα συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως αυτά περιγράφονται
κατωτέρω, ως εξής:

α) τον ΕΡΡΙΚΟ−ΧΑΙΜ ΒΕΝΤΟΥΡΑ του Μιχαήλ, με ΑΔΤ:
ΑΚ 566777, μόνιμο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στη βαθμίδα του Καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με αντικείμενο θέματα διοίκησης, προσωπικού και διαχείρισης πόρων εκπαιδευτικών δομών και ιδρυμάτων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Προς το τέλος της σχολικής χρονιάς θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες των διορισμών εκπαιδευτικών

β) την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ του Χρήστου, με ΑΔΤ:
ΑΙ 552840, ομότιμη καθηγήτρια του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με αντικείμενο θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και προσωπικού εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

γ) τον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΡΙΖΟ του Ηλία, με ΑΔΤ: Π 589921,
μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού  (Ε.ΔΙ.Π) του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και  Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου  Αθηνών, με αντικείμενο θέματα προσωπικού και προϋπολογισμού φορέων εκπαίδευσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανοίγουν τα Λύκεια από τη Δευτέρα 12 Απριλίου - Πότε αναμένεται να ανοίξουν Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

δ) τον ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ του Αντωνίου, με ΑΔΤ:
ΑΙ 651621, συνταξιούχο εκπαιδευτικό με αντικείμενο της Πανελλήνιες Εξετάσεις και θέματα Δ/θμιας εκπ/σης.

Οι ανωτέρω θα υποστηρίζουν στο αντικείμενο τους  τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα υπηρετούν εθελοντικά και δεν θα λαμβάνουν μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών τους εξόδων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το ...