Τελευταία Νέα

Τρίτη, 02/06/2020, 10:39


Home / HEADER-NEWS / Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις εισαγωγής

Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις εισαγωγής

Δημοσιεύτηκε: 10:16 πμ Μάιος 15th, 2016  


ptyxio

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Το Διατμηματικό-Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διδακτική των Μαθηματικών», που διοργανώνουν τα τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Προσχολικής Aγωγής και Eκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και Παιδαγωγικό Tμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για την κάλυψη σαράντα (40) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Φ.Ε.Κ. 3520/29.12.2014, τ. Β’), το οποίο απονέμει: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στη «Διδακτική των Μαθηματικών» στις εξής κατευθύνσεις: Α) Μαθηματική εκπαίδευση Α΄ Ηλικιακού Κύκλου (5-12 χρόνων) Β) Μαθηματική εκπαίδευση Β΄ Ηλικιακού Κύκλου (13-18 χρόνων).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Παληγιάννης: 7.024 τα οργανικά κενά στην Αθμια. Άμεση ανάγκη διορισμών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Προθεσμία

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από την 20η Μαΐου 2016 μέχρι και την 31η Ιουλίου 2016.  Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://mathmast.uowm.gr.

Δίδακτρα

Για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, ύψους 2.100€, τα οποία θα καταβάλλονται σε τρεις δόσεις (700€ στην έναρξη κάθε εξαμήνου).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση εκπαιδευτικών Βθμιας κλάδων ΠΕ 80, ΠΕ 81, ΠΕ 82, ΠΕ 83, ΠΕ 84, ΤΕ 02.02 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης

Επιλογή

Για την επιλογή δεν υπάρχουν εξετάσεις αλλά γίνεται με συνεκτίμηση φακέλου και συνέντευξη.

Ποιοι γίνονται δεκτοί

Στο Δ.Δ.Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι πανεπιστημιακών τμημάτων με προσανατολισμό στις επιστήμες προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικής πολιτικής, μαθηματικών σπουδών της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

5800 προσλήψεις αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού από το ΠΔΕ για το 2020-21

Διάταξη για την αξιοποίηση για μια ακόμη χρονιά του ΠΔΕ για προσλήψεις ...