Home / HEADER-NEWS / Επιλογή ανάγκης το διαδικτυακό φροντιστήριο;

Επιλογή ανάγκης το διαδικτυακό φροντιστήριο;

Δημοσιεύτηκε: 6:53 μμ Μάιος 21st, 2016  


online-education1

Επιλογή ανάγκης το διαδικτυακό φροντιστήριο;

Η επιλογή του διαδικτυακού φροντιστηρίου αποτελεί για πολλούς μαθητές μια ανάγκη.  Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν υπάρχουν επιλογές στο χώρο που διαμένει κάποιος είτε γιατί είναι δύσκολη η μετακίνηση. Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα της παραδοσιακής διδασκαλίας.

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό φροντιστήριο «Έτσι Μαθαίνω» ανακοίνωσε και την έναρξη ομαδικών διαδικτυακών μαθημάτων τα οποία ξεκινούν στις 21 Ιουνίου με την καλοκαιρινή προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017.

Στα ομαδικά διαδικτυακά μαθήματα οι μαθητές συμμετέχουν κανονικά απαντώντας σε ερωτήσεις, λύνοντας ασκήσεις στον πίνακα ή εκφράζοντας απορίες που προκύπτουν κατά την παράδοση.

Η χρήση των τεχνολογικών μέσων, εκτός των άλλων, διευκολύνει τους μαθητές, καθώς,  αν κάποιος δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα μάθημα,  έχει τη δυνατότητα να το δει μαγνητοσκοπημένο.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν τα ομαδικά διαδικτυακά μαθήματα είναι το οικονομικό. Τα δίδακτρα είναι αρκετά μειωμένα σε σχέση με τα παραδοσιακά φροντιστήρια και οι γονείς γλυτώνουν τα έξοδα μετακίνησης των παιδιών τους.

Είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να δούμε τα διαδικτυακά φροντιστήρια ως μια λύση ή ως την καλύτερη λύση, καθώς οι μαθητές που σήμερα μορφώνονται σε μια παραδοσιακή τάξη αύριο θα πρέπει να ενταχθούν σε συνθήκες εργασίας που μοιάζουν πολύ περισσότερο με αυτές του διαδικτυακού φροντιστηρίου.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...