Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 29/05/2020, 20:01


Home / HEADER-NEWS / Δωρεάν εξ αποστάσεως εισαγωγικά μαθήματα γαλλικών

Δωρεάν εξ αποστάσεως εισαγωγικά μαθήματα γαλλικών

Δημοσιεύτηκε: 7:10 μμ Μάιος 18th, 2016  


france_320_327

Δωρεάν εξ αποστάσεως εισαγωγικά μαθήματα γαλλικών

 Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας με τίτλο «Ανάπτυξη και αξιολόγηση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για την εκμάθηση ξένων γλωσσών με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας» στο ΠΜΣ «Τεχνολογίες της Επικοινωνίας και της Πληροφορίας για την Εκπαίδευση», πρόκειται να παραδώσω δωρεάν εξ αποστάσεως εισαγωγικά μαθήματα γαλλικών.

Συνοπτική περιγραφή διαδικασίας των μαθημάτων:

Τα μαθήματα θα διεξάγονται 2-3 φορές/ εβδομάδα με διάρκεια 1- 1,5 ώρα και θα πραγματοποιούνται μέσω ίντερνετ. Οι ώρες και ημέρες διεξαγωγής των μαθημάτων θα ορίζονται κατόπιν συμφωνίας των συμμετεχόντων και της διδάσκουσας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις που θα αναρτώνται στον σχετικό ιστότοπο. Με την υποστήριξη της διδάσκουσας κατά την ώρα του μαθήματος αλλά και μέσω email και chat θα μπορούν να θέτουν ερωτήματα προς διευκρίνιση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τρόπος διεξαγωγής των πανελλαδικών

Τι χρειάζεται για τη συμμετοχή:

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και αφορά κατοίκους Αθήνας αφού μετά το πέρας των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν 1-3 δία ζώσης συναντήσεις για δοκιμή και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού υλικού με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας. Απαραίτητο είναι να υπάρχει υπολογιστής με σύνδεση στο ίντερνετ. Επίσης, ακουστικά που διαθέτουν μικρόφωνο θα είναι χρήσιμα για την καλύτερη επικοινωνία κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Προθεσμία εγγραφής στην Γ΄τάξη Εσπερινού ΕΠΑΛ μαθητών/μαθητριών για το σχολικό έτος 2020-2021

Μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 13 χρονών που δεν έχουν καθόλου γνώση γαλλικών. Για τους ανήλικους μαθητές είναι απαραίτητη η έγγραφη συναίνεση των γονέων.

Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα. Για πληροφορίες και εκδήλωση συμμετοχής παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο info@ vrfle.com (θα χρειαστεί να σβήσετε το κενό).

Βανέσσα Μαραγκού
Καθηγήτρια γαλλικών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΤΠΕ για την Εκπαίδευση
 
Μαρία Ραγκούση
Επιβλέπουσα καθηγήτρια

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...