Σάββατο, 27/11/2021, 13:34


Home / HEADER-NEWS / Από το Δεκέμβριο 2015 έχει συσταθεί επιτροπή και για διορισμούς

Από το Δεκέμβριο 2015 έχει συσταθεί επιτροπή και για διορισμούς

Δημοσιεύτηκε: 11:00 πμ Μάιος 14th, 2016  


proslipseisanaplirotontopoikaiimerominies

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε τόσο τηλεοπτικά όσο και σε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ότι θα ξεκινήσουν διαδικασίες για νέο σύστημα διορισμών.

Αναρωτιώμαστε: Πάλι θα ξεκινήσουν διαδικασίες. Από το Δεκέμβριο είχε συσταθεί επιτροπή που θα μελετούσε και το θέμα των διορισμών. Μάλλον δεν κατέληξαν κάπου.

ΝΕΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Παραθέτουμε τα όσα ανέφερε ο υπουργός Παιδείας σε γραπτή του απάντηση του για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου των διορισμών:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με ποινές κινδυνεύουν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν σε επαναπροκηρυχθείσα απεργία-αποχή της οικείας ΕΛΜΕ, από την αξιολόγηση

Οτι με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 553/16-12-2015 (ΑΔΑ:

) απόφαση του Γενικού Γραμματέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. συγκροτήθηκε επιτροπή για τη μελέτη, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου των μόνιμων διορισμών, των μεταθέσεων και των τοποθετήσεων εκπαιδευτικών της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και συναφών θεμάτων που σχετίζονται εν γένει με τη λειτουργία των φορέων που συναπαρτίζουν τις εν λόγω εκπαιδευτικές βαθμίδες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ζ. Μακρή: Πιθανή αφαίρεση γονικής μέριμνας και ποινική τιμωρία για τους αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

ΑΜΕΣΑ 470 ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

«SOS» από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προς εκπαιδευτικούς

«SOS» εκπέμπει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προς τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να αποφύγουν ...