Home / Featured / ala αποσπάσεις η διαδικασία των αιτήσεων 150.000 αναπληρωτών. Ποια αναμένεται να είναι

ala αποσπάσεις η διαδικασία των αιτήσεων 150.000 αναπληρωτών. Ποια αναμένεται να είναι

Δημοσιεύτηκε: 5:10 μμ Μάιος 27th, 2016  


computer

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών θα ακολουθηθεί και για τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Όπως πρώτοι έχουμε γράψει αναμένεται να καταργηθεί το κουτάκι και οι απαρχαιώμενοι κόμβοι γειτνίασης των αναπληρωτών που είχαν δημιουργηθεί το 2000.

Σημειώνουμε ότι οι αποσπάσεις έγιναν ηλεκτρονικά μέσω  του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ). Πριν την πρώτη υποβολή αίτησης απόσπασης, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έπρεπε να εγγραφούν στο ΟΠΣΥΔ, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Για να εγγραφεί κάποιος στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα θα πρέπει να πιστοποιηθεί μέσω ΤΑΧIS. Αυτό θα γίνει αφού πρώτα ο εκπαιδευτικός επιλέξει το κουτάκι αναπληρωτής/ωρομίσθιος.  Αφού γίνει αυτή η επιλογή θα επιλέγει το είσοδος στη ΓΓΠΣ (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) . Θα ζητείται από τον αναπληρωτή να εισάγει τους κωδικούς που αυτός χρησιμοποιεί στην ηλεκτρονική πύλη TAXISnet. Αφού ο χρήστης εισάγει σωστά username και password θα επιλέγει είσοδος για να συνεχιστεί η διαδικασία εγγραφής.

Σημειώνουμε ότι ήδη στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα υπάρχει εκτός από την επιλογή μόνιμου, προσωπικού ΥΠΠΕΘ  και ενότητα αναπληρωτής/ωρομίσθιος.

Με κωδικούς Taxisnet οι αιτήσεις αναπληρωτών. Κατάργηση στο “κουτάκι”


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...