Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 08/04/2020, 11:20


Home / HEADER-NEWS / 4η Γιορτή Πολυγλωσσίας Γλωσσικές διαδρομές. Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις

4η Γιορτή Πολυγλωσσίας Γλωσσικές διαδρομές. Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις

Δημοσιεύτηκε: 2:41 μμ Μάιος 22nd, 2016  


Multilingualism

4η Γιορτή Πολυγλωσσίας Γλωσσικές διαδρομές. Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), διοργανώνει την 4η Γιορτή της Πολυγλωσσίας από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Στη διοργάνωση συμμετέχουν πολιτιστικοί και μορφωτικοί φορείς, ξένα Ινστιτούτα, σωματεία, σχολεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης έτους 2020

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/5 17:00 – 22:00, το Σάββατο 28/05 17:00 – 22:00 & τη Κυριακή 29/05 10:00 – 14:00 και 17:00 – 22:00.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πολιτισμικό πλούτο των γλωσσών, συμμετέχοντας σε εργαστήρια, βιωματικές δράσεις, ποικίλα προγράμματα, συζητήσεις, παιχνίδια, μουσικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμη.

Στο πλαίσιο της 4ης Γιορτής Πολυγλωσσίας πραγματοποιείται κύκλος σεμιναρίων με τίτλο: «Εξειδικευμένη κατάρτιση στην παιδαγωγική καινοτομία- Αφύπνιση στις Γλώσσες και τους Πολιτισμούς. Προς ένα παράδειγμα διαχείρισης της γλωσσικής ετερότητας για πιο αλληλέγγυα και κοινωνικά σχήματα στην εκπαίδευση και την κοινωνία», με επιστημονική υπεύθυνη, την Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΔΙΕΚ/ΣΔΕ και ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ λόγω COVID-19

Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας με την υποστήριξη του Προξενείου της Αυστρίας θα βρίσκονται στο Περίπτερο εξωτερικού χώρου και τις τρεις μέρες της Γιορτής.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας   «Μένουμε δυνατοί-Δε ...