Home / Featured / Η 28χρονη φιλόλογος Ντένια Παράσχη κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο

Η 28χρονη φιλόλογος Ντένια Παράσχη κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: 10:08 πμ Μάιος 4th, 2016  


ntenia1454910624

Η Ντένια Παράσχη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την σπάνια μορφή καρκίνου στέλνει το μήνυμά της από τη Βοστώνη, με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται!

Η 28χρονος Ντένια από την Ζάκυνθο είχε κάνει όλη την Ελλάδα να συγκινηθεί, καθώς η κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί στη Βοστώνη για να αντιμετωπιστεί η σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.

Μόλις έγινε γνωστή η περιπέτειά της όλο το νησί της Ζακύνθου και όχι μόνο κινητοποιήθηκε προσφέροντας χρήματα προκειμένου να λάβει την απαραίτητη φροντίδα σε μονάδα του εξωτερικού. Μάλιστα με την υπόθεση ασχολήθηκε και ο Σταύρος Κοντονής, ενώ το ταξίδι στην Αμερική έγινε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Πλέον η κατάσταση της υγείας της Ντένιας έχει βελτιωθεί, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι βλέποντας τον όγκο να υποχωρεί από τις θεραπείες, κάτι που σημαίνει πως δεν κρίνεται αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες αναμένεται να πάρει και το εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσω της εφημερίδα Real News η Ντένια στέλνει το μήνυμά της στον κόσμο που στάθηκε δίπλα της και την βοήθησε στη μάχη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παλέψω για τη ζωή μου».

Παράλληλα ο πατέρας της, Σπύρος Παράσχης, είπε συγκινημένος: «Η αγάπη του κόσμου έδωσε στην κόρη μου τη δύναμη να παλέψει την ασθένεια και να νικήσει. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όλο τον κόσμο που μας βοήθησε σε αυτόν τον αγώνα.

Ευχαριστούμε τόσο τους άγνωστους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για βοήθεια, όσο και τον κόσμο εδώ που μας υποδέχθηκε με αγάπη. Η Εκκλησία και το ελληνικό προξενείο άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας στήριξαν τις δύσκολες αυτές ώρες».

https://www.ilioupoligiaolous.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...