Τελευταία Νέα

Saturday, 03/17/18, 08:53Σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για «φωτογραφικές διατάξεις» και «βολέματα»

Δημοσιεύτηκε:

7:25 μμ Απρίλιος 13th, 2016

Ypepth

Μαρούσι, 13  Φεβρουαρίου  2016

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜA: Σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για «φωτογραφικές διατάξεις» και «βολέματα»

Η ανυπαρξία σκανδάλων, χρηματισμών, και κακοδιοίκησης της σημερινής κυβέρνησης, οδηγεί κάποιους σε απεγνωσμένη αναζήτηση ρουσφετιών και φωτογραφικών διατάξεων.

Δυστυχώς αυτή η επαρχιώτικη και λαϊκιστική αντιπολίτευση δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη κοινωνία.

Το μόνο που δείχνει είναι την αδυναμία άσκησης μιας σοβαρής και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης.

Και εξηγούμαστε:

  • Σε ότι αφορά το MOHE πρόκειται για ευρωπαϊκό πρόγραμμα, τμήμα του Erasmus+, που είχε υποβληθεί πριν από δύο χρόνια. Οι «ευρωπαϊστές», οι ένθερμοι οπαδοί του εξορθολογισμού, φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ούτε τι σημαίνει ευρωπαικό πρόγραμμα ούτε Erasmus+. Για να μην μπερδεύονται λοιπόν το Erasmus+ δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΠΑ. Σε ότι αφορά τις επιτροπές για το MOHE μάλλον οι πηγές τους δεν είναι επαρκώς πληροφορημένες. Επειδή ωστόσο «μας βγαίνουν από αριστερά» τους πληροφορούμε ότι η «Μπολόνια» πνέει τα λοίσθια ακόμα και για τους ίδιους τους εμπνευστές της.
  • Σε ότι αφορά τις «φωτογραφικές διατάξεις» τους πληροφορούμε ότι: Για το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει απαντήσει ήδη ο Πρύτανης. Για τα Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Ινστιτούτα και για το επίδομα βιβλιοθήκης των καθηγητών ΑΕΙ μάλλον δεν έχουν ιδέα από την υπάρχουσα νομοθεσία. Σε ότι αφορά Ευγενίδειο Ίδρυμα, δεν είναι φωτογραφική η διάταξη, είναι ονομαστική. Γιατί άραγε; Ποιον θέλουμε να «βολέψουμε»; Μήπως το ίδιο το θεραπευτήριο;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επίδοση ελέγχων Προόδου και ενημέρωση γονέων στα Δημοτικά Σχολεία

Για το «λαβράκι» των μετεγγραφών, ο συντάκτης του άρθρου θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τόσο από την ίδια τη φοιτήτρια όσο και από τους γονείς της. Δεν μπορούμε δε να μην επισημάνουμε ότι ο συντάκτης του άρθρου δεν επέδειξε ανάλογη ευαισθησία κατά την θέσπιση των διατάξεων του άρθρου 34 του νόμου 4115/2013 επί της Υπουργίας του κ. Αρβανιτόπουλου.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

“Δεξαμενή” 220 τουλάχιστον μόνιμων εκπαιδευτικών σε σχολεία δημιουργεί το νομοσχέδιο

Ο θεσμός του σχολικού συμβούλου, ο οποίος εισήχθη με την παρ. 1 ...

Μοιράσου!