Home / Featured / Που θα γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα το καλοκαίρι

Που θα γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε: 10:25 πμ Απρίλιος 3rd, 2016  


job-1257204_640

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Για 17η χρονιά η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού  του Δήμου Θεσσαλονίκης προτίθεται να υλοποιήσει το πρόγραμμα « Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών » κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους δημότες της πόλης και απευθύνεται σε εργαζόμενες μητέρες, πολύτεκνες μητέρες, μονογονεϊκές οικογένειες καθώς και σε οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει σκοπό αφ’ ενός να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες όπως: αθλητικές, εικαστικές, χορού, μουσικής,θεατρικών παιχνιδιών, ανάγνωσης λογοτεχνικών βιβλίων- παραμυθιών κλπ και αφ’ ετέρου να προσφέρει εργασία σε άνεργους εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Η διάρκεια του ανωτέρω προγράμματος ορίζεται από Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 μέχρι και Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δηλ. από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών και ώρες 7:00πμ έως 16:00μμ. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε επτά σχολεία της Α ́/θμιας Εκπαίδευσης εκ των οποίων το ένα είναι Σχολείο Ειδικής Αγωγής για παιδιά με «ειδικές ανάγκες». Στο

τέλος του προγράμματος πραγματοποιείται η καθιερωμένη « Τελετή λήξης », όπου όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους με εκθέσεις εικαστικών καθώς και θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορούς, κ.λ.π.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Υπηρεσία αφού έλαβε υπόψη τον αριθμό των εκπαιδευτικών που εργάστηκαν το τελευταίο καλοκαίρι καθώς και τον αριθμό των αιτήσεων των μαθητών της τελευταίας χρονιάς ( 1040 αιτήσεις) πρότεινε την πρόσληψη τριάντα οκτώ ( 38 ) εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, με τις παρακάτω ειδικότητες:

Τρεις ( 3 ) ΠΕ Νηπιαγωγοί
Έξι ( 6 ) ΠΕ Παιδαγωγοί (Δημοτικής Εκπαίδευσης)
Τέσσερις ( 4 ) ΠΕ Γυμναστές
Έξι ( 6 ) ΠΕ Εικαστικοί
Έξι ( 6 )ΠΕ Μουσικολόγοι
Έξι (6) ΠΕ Θεατρολόγοι
Έναν ( 1 )ΠΕ Ψυχολόγο
Έξι ( 6 ) με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή
ΠΕ Νηπιαγωγοί Δύο (2)
ΠΕ Παιδαγωγοί Δύο (2)
ΠΕ Γυμναστές Δύο (2)
Σύνολο: (38) Τριάντα οκτώ
Δεν έχει εκδοθεί η προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις. Μόλις εκδοθεί το xenesglosses.eu θα ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...