Home / Featured / Ποιοι αναπληρωτές αναμένεται να μη δουλέψουν με το νέο σύστημα

Ποιοι αναπληρωτές αναμένεται να μη δουλέψουν με το νέο σύστημα

Δημοσιεύτηκε: 6:31 μμ Απρίλιος 8th, 2016  


bullying

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στην ανεργία οδηγούνται όσοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν μόρια ΑΣΕΠ του 2006 και του 2008 καθώς το μέγιστο των μορίων προϋπηρεσίας είναι τα 16,8 μόρια για 60 μήνες. Εκπαιδευτικοί με προϋπηρεσία από ιδιωτικά σχολεία που φέτος ήταν στις πρώτες θέσεις με 200+ μόρια  αλλά και άλλοι εκπαιδευτικοί χωρίς επιτυχία στον ΑΣΕΠ ειδικά σε ειδικότητες όπως οι φιλόλογοι, οι μαθηματικοί, οι φυσικοί θα δουν, εφόσον ισχύσει και ψηφιστεί το νέο σύστημα να κατρακυλούν πολλές θεσεις με αποτέλεσμα να χάνουν τις ελπίδες πρόσληψης για το νέο έτος του 2016-2017

Φυσικά δε συμβαίνει το ίδιο για όσους έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες και παράλληλα εντάσσονται σε ειδικές κατηγορίες. Με το νέο σύστημα αναμένεται συνωστισμός υποψηφίων στο μόριο, ίσως και στο δέκατο του μορίου ενώ καθοριστικός θα είναι και ο βαθμός πτυχίου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ

Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δ.Τ. ΔΟΕ


 

7 Σχόλια

 1. Επιτέλους, ήρθε η ώρα της απονομής δικαιοσύνης και των αξιοκρατικών -για όλους- μεθόδων αξιολόγησης των υποψήφιων αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Τα συγχαρητήρια μου σε εκείνους που κατέθεσαν ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων τα σχετικά δικόγραφα εναντίον των αντισυνταγματικών ρυθμίσεων του Ν. 3848/2010 (όπως η ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου). Να και κάτι σωστά πραττόμενο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έστω υπό τον εξαναγκασμό του ΣτΕ.

 2. Θεωρώ πως η απονομή δικαιοσύνης είναι να μπει ο ΑΣΕΠ βασική προϋπόθεση πρόσληψης και διορισμού.

 3. Μουσικά Σχολεία;

  Για τα Μουσικά Σχολεία και όλους αυτούς που με ένα χαρτί από ωδείο (χωρίς καν παιδαγωγική επάρκεια) δουλεύουν κάθε χρόνο στην πλάτη όλων των ΠΕ και όσων έχουν παιδαγωγική επάρκειαθα γίνει κάτι;

 4. πού είναι η αξιοκρατία? οι απολυμένοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν παρουσίασαν προυπηρεσία? γιατί δεν προσμετράται? οι αναπληρωτές δημοσίων έκαναν πιο αξιόλογη δουλειά?

 5. HTAN ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ’Υ’ΠΗΡΕΣΙΑ 2010-2012 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΝΟ ΓΡΑΜΜΗ; ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ @@ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 6. πάλι μοριοδοτουν τα μέλη της οικογενείας …. αίσχος !
  όποιος γεννά πιο πολλά παιδιά … βρίσκει δουλεία
  έχεις ένα παιδί , έχεις δυο παιδιά , θα πεινάσεις ….
  γιατί είσαι κάτω από αυτόν που έχει τρία παιδιά αλλά που μπορεί η/ο σύζυγος
  να είναι πχ. μεγαλοεισοδηματίας ή μεγαλογιατρός κλπ κλπ
  για γέλια είμαστε σε αυτό το κράτος και πάντα θα είμαστε ….

  ας βάλουν στο παιχνίδι και την οικογενειακή φορολογική δήλωση λοιπόν …

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και στα ΔΙΕΚ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρατίθενται πληροφορίες για τις διαδικασίες επιλογής ...