Home / HEADER-NEWS / Ποιες Διευθύνσεις του Υπουργείου ανά την Ελλάδα καταργούνται

Ποιες Διευθύνσεις του Υπουργείου ανά την Ελλάδα καταργούνται

Δημοσιεύτηκε: 12:14 μμ Απρίλιος 14th, 2016  


delete-27200_640

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Με ρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας στο νομοσχέδιο για την Έρευνα καταργούνται οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Δια Βίου Μάθησης (ΔΔΒΜ) και οι αρμοδιότητές τους περιέρχονται στην αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Το προσωπικό που έχει μεταταγεί στις καταργούμενες ΔΔΒΜ και υπηρετεί στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας εξακολουθεί να υπηρετεί σε αυτά.

Καταργείται το άρθρο 26 του ν.4186/2013 (Α΄193) όπως ισχύει, από της δημοσιεύσεως του παρόντος νόμου. Οι αρμοδιότητες των καταργούμενων Διευθύνσεων Διά Βίου Μάθησης οι οποίες δεν συγκροτήθηκαν κατά τις διατάξεις του άρθρου αυτού, περιέρχονται στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Όπου στις διατάξεις του ν.4186/2013 (Α΄193) ή άλλων διατάξεων νόμου, αναφέρονται Διευθύνσεις Διά Βίου Μάθησης (Δ.Δ.Β.Μ.) νοείται εφεξής η Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης  της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Το προσωπικό το οποίο έχει μεταταγεί στις καταργούμενες ΔΔΒΜ βάσει της παρ. 10 του καταργούμενου άρθρου  με διαπιστωτικές πράξεις του Υπουργού Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας εξακολουθεί να υπηρετεί σε αυτά.

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...