Τελευταία Νέα

Κυριακή, 03/07/2022, 16:55


Home / Featured / Φιλόλογοι για ένταξη στο μητρώο αξιολογητών πιστοποίησης ελληνικής γλώσσας, αποδοχές.

Φιλόλογοι για ένταξη στο μητρώο αξιολογητών πιστοποίησης ελληνικής γλώσσας, αποδοχές.

Δημοσιεύτηκε: 10:36 πμ Απρίλιος 6th, 2016  


filologoi_0

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στο ύψος των 70 ευρώ καθορίστηκε η αμοιβή των τακτικών αξιολογητών των εξετάσεων πιστοποίησης ελληνικής γλώσσας. Οι τακτικοί θα λαμβάνουν και επιπλέον αμοιβή ένα (1) ευρώ ανά εξεταστικό τετράδιο της πρώτης φάσης (εξέταση στοιχείων ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού) και δύο (2) ευρώ ανά εξεταστικό τετράδιο της δεύτερης και τρίτης φάσης (γραπτή και προφορική εξέταση στην ελληνική γλώσσα).

Οι αναπληρωτές/τριες Αξιολογητές/τριες λαμβάνουν πάγια αμοιβή σαράντα (40) ευρώ. Εφόσον κληθούν να εκτελέσουν καθήκοντα τακτικού/ής Αξιολογητή/τριας, λαμβάνουν την αμοιβή που αντιστοιχεί στον/στην τακτικό Αξιολογητή/τρια.
Οι υποψήφιοι προς ένταξη στο μητρώο θα πρέπει υποχρεωτικά να:
Α)είναι πτυχιούχοι Ελληνικής Φιλολογίας ή τμημάτων Ιστορικού – Αρχαιολογικού ή Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών ή Φιλοσοφικών και Παιδαγωγικών Σπουδών(αντιστοιχία διορισμού ως ΠΕ02) και
Β) έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας. Η εν λόγω εμπειρία αποδεικνύεται από Βεβαίωση εκπαιδευτικού φορέα ή Σύμβαση με τον εκπαιδευτικό φορέα και βεβαίωση ή αντίγραφο παραστατικού ασφαλιστικού φορέα.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2016 ορίζεται η Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη, 10 Μαΐου 2016.
Για τις επόμενες εξεταστικές περιόδους θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα
του ιστότοπου υποβολής των αιτήσεων.
………………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Άνοιξε ο νέος ιστότοπος (https://evaluators.minedu.gov.gr) για την υποβολή αιτήσεων με σκοπό τη σύσταση Σώματος Αξιολογητών για τις εξετάσεις Ελληνομάθειας της Γ.Γ. Διά Βίου Μάθησης & Ν. Γενιάς.

Στο σύστημα αυτό μπορoύν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για να συμμετέχουν στο Σώμα Αξιολογητών για τις εξετάσεις της Ελληνομάθειας που διεξάγει η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Πριν ξεκινήσουν, παρακαλούνται να διαβάσουν:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία της αίτησής τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνουν οριστική υποβολή και να εκτυπώσουν την αίτησή τους (μέσω της εφαρμογής για να φαίνεται ο αριθμός πρωτοκόλλου) και να την αποστείλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τις οδηγίες στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Οποιαδήποτε αίτηση που δεν έχει εκτυπωθεί μέσω της εφαρμογής, ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή.

Για τεχνική υποστήριξη μπορούν να στέλνουν email στο lifelonglearning@minedu.gov.gr

Για άλλα θέματα σχετικά με την πρόσκληση: 213-1311667, 213-1311652, 213–1311678, 213-1311669


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...