Home / HEADER-NEWS / «Επικίνδυνες αποστολές» για τον Α. Λιάκο στην Κρήτη

«Επικίνδυνες αποστολές» για τον Α. Λιάκο στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε: 11:29 πμ Απρίλιος 14th, 2016  


liakos

“Υποδοχή» κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής ετοιμάζουν δάσκαλοι, καθηγητές και φοιτητές της Κρήτης στον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία Α. Λιάκο, ο οποίος, οργανώνει συζήτηση για την παιδεία.

Η συζήτηση με θέμα: «Εθνικός Διάλογος για την παιδεία. Ποια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θέλουμε;»,  θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 7.30 το βράδυ,  στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Ηδη η ΕΛΜΕ Χανίων, ανακοίνωσε προς τα μέλη της να είναι στις 4 το απόγευμα στην Πλ. Δικαστηρίων, για να μεταβούν με λεωφορείο στο Ηράκλειο, “ώστε να ανταποκριθούμε όπως αρμόζει στην πρό(σ)κληση του κ. Λιάκου για εθνικό διάλογο”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών α’βάθμιας εκπαίδευσης Ιεράπετρας Μαρία Λιουδάκη τονίζει:

Την Παρασκευή 15/4, ημέρα κινητοποιήσεων με την τρίωρη στάση της Δ.Ο.Ε., ο Σύλλογός μας να πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Ηράκλειο. Την Παρασκευή στις 7:30μ.μ. ο Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης μαζί με τους Διευθυντές Π.Ε. και Δ.Ε. Ηρακλείου μας προσκαλούν σε συζήτηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου κ. Αντώνη Λιάκο με θέμα: «Εθνικός Διάλογος για την παιδεία. Ποια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θέλουμε;».
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση θα παρευρεθούμε για να δηλώσουμε τη διαφωνία μας στον «διάλογό» τους και στην εκπαιδευτική τους μεταρρύθμιση που φανερώνουν με τις τροπολογίες και τις διατάξεις τους. (Για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών ο Σύλλογος θα μισθώσει λεωφορείο/α).
Επίσης δεσμεύτηκε το Δ.Σ. να έχει επικοινωνία και με τους άλλους Συλλόγους Π.Ε. της Κρήτης για ανάλογη απόφαση. Στα πλαίσια αυτής της δέσμευσης το Δ.Σ. επικοινώνησε με τους υπόλοιπους Συλλόγους οι οποίοι θα συζητήσουν κι αυτοί τη συμμετοχή τους. Ήδη και ταυτόχρονα με το δικό μας Σύλλογο την ίδια απόφαση έχει πάρει και ο Σύλλογος Χανίων, την οποία και σας επισυνάπτουμε. Τη συμμετοχή τους εξετάζουν και ΕΛΜΕ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...