Home / HEADER-NEWS / Εγώ ο ανώνυμος αναπληρωτής…

Εγώ ο ανώνυμος αναπληρωτής…

Δημοσιεύτηκε: 1:19 μμ Απρίλιος 16th, 2016  


anaplirots

ΕΓΩ  Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ…

»Ποιόν εκπροσωπείς  εσύ και είσαι εδώ μέσα;»

Γύρισε και μου είπε η επώνυμη συνδικαλίστρια που πριν λίγο τα έκανε μπάχαλο κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον Υπουργό….

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να λυπηθώ  που ζητάμε από τον Υπουργό να μας  πει τους αριθμούς των μόνιμων και  αναπληρωτών που  θα πάρει τον Σεπτέμβρη όταν έξω από την πύλη του Υπουργείου ήμασταν περίπου 1500 αναπληρωτές σε σύνολο 25.000 που έχουν διοριστεί φέτος!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ για σένα που φοβήθηκες μην χάσεις τα 30 ευρώ και λυπάμαι περισσότερο που προσπαθείς να βρεις δικαιολογία για τον εαυτόν σου…

Συνάδελφοι η χθεσινή συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση εκπαιδευτικών που έγινε τα τελευταία χρόνια πολύ περισσότερος  κόσμος ακόμα και από την «κατάσταση διαθεσιμότητας» των ΕΠΑΛ πριν από 3 χρόνια.

Επί του πιεστηρίου τώρα…

Σίγουρα δεν περίμεναν τόση συγκέντρωση ,σίγουρα τους δώσαμε να καταλάβουν ότι εκεί “ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ”.Ο Υπουργός  άρχισε  να εξηγεί τους λόγους που έχει  φτάσει στο σημείο αυτό και «αναγκάστηκε» να θέσει σε εφαρμογή ‘ΕΝ ΜΕΡΕΙ ‘’ τον 3848 της ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ.

Εξηγούσε  τις δεσμεύσεις του ΣΤΕ (29-0 υπέρ ΑΣΕΠΙΤΩΝ) και τοποθετήθηκε στις γνωστές αποφάσεις του για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών.

Σκοπός του είναι σε 20.000 διορισμούς σε βάθος τριετίας αρχής γενόμενης από φέτος (ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ) και 20.000 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ  ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!! Επίσης ότι η μεταβατική περίοδος αυτή θα ισχύει για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ  μετά θα αλλάξουν τον νόμο και θα έλθουν άλλα.

Κατόπιν  μέσα σε απερίγραπτο μπάχαλο τοποθετήθηκε ο ΚΙΚΙΝΗΣ  που ήταν ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ και αναφέρθηκε  σε όλα τα σημεία του τρόπου προσλήψεων κ διορισμών που προτείνει το Υπουργείο και φυσικά ήταν αντίθετος  στον ΕΝ ΜΕΡΕΙ 3848 νόμο.(Αξιοσημείωτο είναι που αναφέρθηκε στο όνομα προέδρου συλλόγου  ΑΣΕΠΙΤΩΝ αναπληρωτών που κίνησε όλη αυτή τη διαδικασία και που την έχουν καλέσει στο επιμορφωτικών υποθέσεων ,ο Υπουργός στο σημείο αυτό έμεινε έκπληκτος!!!)….

Μετά πάλι μέσα στο μπάχαλο μίλησε ο ΜΑΛΑΓΑΝΗΣ της ΟΛΜΕ που δημοσιοποίησε την πρόταση της ΕΛΜΕ του Γεροπετρίτη σαφώς πολύ πιο καλύτερη του Υπουργείου και πιο συμφέρουσα το τονίζω για όλες τις πλευρές . Μίλησαν και κάποιοι εκπρόσωποι αναπληρωτών 1-2 από συλλόγους και μετά ο Υπουργός άρχισε να απαντά ….

Σκέφτονται  να αλλάξουν κάτι προς τα δυσπρόσιτα, για την οροφή στην προϋπηρεσία δεν δεσμεύτηκε, για την μοριοδότηση το ίδιο, για την υπερβολική μοριοδότηση 3τεκνων πολυτέκνων  ΑΜΕΑ το ίδιο για την μέτρηση ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ δεν είπε τίποτα και στο κομβικό σημείο αυτό μετά από τις συνηθισμένες  μπαχαλοποιήσεις που μου θύμισε τις συνελεύσεις στα αμφιθέατρα των σχολών πριν πολλά χρόνια ο Υπουργός αποχώρησε…

Είναι  καταδικαστέα  προσωπικά  από μένα  όλη αυτή η κατάσταση που δεν είναι τίποτε άλλο από το βούτυρο στο ψωμί τους, είναι καταδικαστέα γιατί ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ που ήρθα από την ΘΗΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΝΙΑ  να δουν αυτό το χάλι. Όμως  δεν μένω σε αυτό  το ξεπερνώ το μεγάλο μας θέμα και  αυτό που μας ενώνει  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ βλέψεις είναι ότι αυτό το σύστημα  ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ – ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.

Να βελτιωθεί άμεσα ΕΔΩ και  ΤΩΡΑ…!!!

Στηρίζουμε την πρόταση  της ΟΛΜΕ συντασσόμαστε μαζί της και δεν επαναπαυόμαστε.

Αυτή  η συγκέντρωση ΝΑΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

ΜΗΝ  ΑΦΗΝΕΤΕ  ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ  ΧΑΜΕΝΟΙ

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ!!!

 

Εγω  ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ξαναγύρισα στο Ηράκλειο στην Θήρα στο  Αγρίνιο…

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...