Home / HEADER-NEWS / Εγκύκλιος για το πλαίσιο διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ (με το νέο και το παλαιό σύστημα)

Εγκύκλιος για το πλαίσιο διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ (με το νέο και το παλαιό σύστημα)

Δημοσιεύτηκε: 6:15 μμ Απρίλιος 13th, 2016  


epal10

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων ημερησίων ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄ και μαθήματα ειδικότητας Ομάδα Β΄) με το παλαιό σύστημα, έτους 2016».

Οι πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων ημερησίων ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄ και μαθήματα ειδικότητας Ομάδα Β΄) με το παλαιό σύστημα θα διεξαχθούν από 17.5.2016 μέχρι και 06.6.2016, σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ήδη ανακοινωθεί (

).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διενεργηθούν φέτος με κοινές διαδικασίες για τους υποψηφίους ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και υποψηφίους ΕΠΑΛ(Ομάδα Α΄ και μαθήματα ειδικότητας Ομάδα Β΄) με το παλαιό σύστημα.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής για όλα τα Τμήματα του άρθρου 1 της 

Υ.Α. είναι να έχουν λάβει το απολυτήριο μέχρι τέλος Ιουνίου του ίδιου έτους. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος δεν αποκτήσει το απολυτήριο, η συμμετοχή στις εξετάσεις θεωρείται άκυρη. Αν ο ίδιος υποψήφιος τον επόμενο χρόνο επιθυμεί την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπ/ση θα πρέπει να συμμετάσχει εκ νέου στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...