Τελευταία Νέα

Wednesday, 05/23/18, 13:51Αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης για Κ.Ξ.Γ., φροντιστήρια, κατ’ οίκον διδασκαλια

Δημοσιεύτηκε:

12:52 πμ Απρίλιος 7th, 2016

frontistiria-eoppep

Αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης

Από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Έγγραφο 51313/28 -03-2016/Α5 του Υπουργείου Παιδείας

Σε εφαρμογή της με αριθ. 10139/ΙΑ/2012, (ΦΕΚ Β΄ 3057/18-12-2012) Υ.Α. με θέμα: «Καθορισμός των δικαιολογητικών που απαιτείται να υποβάλλονται με την αναγγελία έναρξης και επικαιροποίησης ασκήσεως της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και της κατ΄οίκον διδασκαλίας», όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τη με αριθ. 84151/ΙΑ/2013, (ΦΕΚ Β΄ 1584/21-6-2013) Υ.Α., κατά τακτά χρονικά διαστήματα, σας διαβιβάζουμε καταλόγους ονομάτων των αιτούντων στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. προκειμένου να αναζητηθεί αυτεπάγγελτα το ποινικό μητρώο δικαστικής χρήσης από τις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης αναζήτησης ποινικών μητρώων, οι περισσότερες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν πιστοποιηθεί μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Ποινικού Μητρώου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναζήτησης στοιχείων, το οποίο περιλαμβάνει τη συμπλήρωση ορισμένων πεδίων για την έκδοση αντιγράφου ποινικού μητρώου.

Όσες διευθύνσεις δεν έχουν πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα, καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθούν στο εν λόγω Σύστημα, επικοινωνώντας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων/Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου, Διεθνών Σχέσεων & Διεθνούς Δικαστικής Συνεργασίας /Τμήμα Ποινικού Μητρώου & Απονομής Χάριτος/πληροφορίες:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  8.000 εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι είπε ο Υπουργός Παιδείας για επιτυχόντες ΑΣΕΠ και δικαστικές προσφυγές

Μιλώντας για το θέμα του διορισμού των εκπαιδευτικών στο ραδιόφωνο 24/7 ο ...

Μοιράσου!