Τελευταία Νέα

Τρίτη, 02/06/2020, 14:52


Home / Featured / Αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης για Κ.Ξ.Γ., φροντιστήρια, κατ’ οίκον διδασκαλια

Αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης για Κ.Ξ.Γ., φροντιστήρια, κατ’ οίκον διδασκαλια

Δημοσιεύτηκε: 12:52 πμ Απρίλιος 7th, 2016  


frontistiria-eoppep

Αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης

Από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Έγγραφο 51313/28 -03-2016/Α5 του Υπουργείου Παιδείας

Σε εφαρμογή της με αριθ. 10139/ΙΑ/2012, (ΦΕΚ Β΄ 3057/18-12-2012) Υ.Α. με θέμα: «Καθορισμός των δικαιολογητικών που απαιτείται να υποβάλλονται με την αναγγελία έναρξης και επικαιροποίησης ασκήσεως της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και της κατ΄οίκον διδασκαλίας», όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τη με αριθ. 84151/ΙΑ/2013, (ΦΕΚ Β΄ 1584/21-6-2013) Υ.Α., κατά τακτά χρονικά διαστήματα, σας διαβιβάζουμε καταλόγους ονομάτων των αιτούντων στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. προκειμένου να αναζητηθεί αυτεπάγγελτα το ποινικό μητρώο δικαστικής χρήσης από τις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία Γυμνασίου ΕΑΕ, Λυκείου ΕΑΕ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.

Στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης αναζήτησης ποινικών μητρώων, οι περισσότερες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν πιστοποιηθεί μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Ποινικού Μητρώου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναζήτησης στοιχείων, το οποίο περιλαμβάνει τη συμπλήρωση ορισμένων πεδίων για την έκδοση αντιγράφου ποινικού μητρώου.

Όσες διευθύνσεις δεν έχουν πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα, καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθούν στο εν λόγω Σύστημα, επικοινωνώντας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων/Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου, Διεθνών Σχέσεων & Διεθνούς Δικαστικής Συνεργασίας /Τμήμα Ποινικού Μητρώου & Απονομής Χάριτος/πληροφορίες:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανοίγουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία την 1η Ιουνίου

ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

5800 προσλήψεις αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού από το ΠΔΕ για το 2020-21

Διάταξη για την αξιοποίηση για μια ακόμη χρονιά του ΠΔΕ για προσλήψεις ...