Home / Featured / Απορρίθηκαν ή όχι οι 22.000 διορισμοί;

Απορρίθηκαν ή όχι οι 22.000 διορισμοί;

Δημοσιεύτηκε: 11:24 πμ Απρίλιος 20th, 2016  


kouarteto_thesmoi_aftodioikisi-620x320

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Η ανάγκη για την πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών τέθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Υπουργός Παιδείας με τους Θεσμούς.  Σήμερα στο MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA»  αναφέρθηκε ότι απορρίφθηκε το αίτημα των 22.000 προσλήψεων και γι αυτό πήγε ο Υπουργός Νίκος Φίλης στο Hilton. «Μα μέσα σε όλα είναι το πάγωμα προσλήψεων σε όλα ανέφερε ο δημοσιογράφος κ. Σαραντάκος». ( Βίντεο λεπτά 9.42-10.20)

Από το Υπουργείο Παιδείας πάντως δε γίνεται καμια αναφορά στο πάγωμα των προσλήψεων αντίθετα υπογραμμίζεται ότι αναφορικά με την ανάγκη μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης  επέμεινε στις θέσεις του. Από την πλευρά τους οι θεσμοί συνέδεσαν το θέμα αυτό με την εξέλιξη της αξιολόγησης και τον διάλογο που διεξάγεται σε κεντρικό επίπεδο για τις δημοσιονομικές εξελίξεις.

O καιρός θα δείξει…ίσως να έχει κατέβει ο πήχης και οι προσδοκίες για 22.000

 


 

2 Σχόλια

  1. Δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια να καταλάβουμε ότι επιπλέον διορισμοί δεν γίνονται αποδεκτοί. Οι όποιοι διορισμοί θα πρέπει να εντάσσονται στο συνολικό αριθμό διορισμών δημοσίων υπαλλήλων που επιτρέπονται κάθε χρονιά. Ο συνολικός αριθμός των διορισμών για την επόμενη χρονιά θα εξαρτηθεί από την συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών και από την εξέλιξη της αξιολόγησης.

    Αυτά για να πάψει το δούλεμα από την κυβέρνηση. Οι μόνοι διορισμοί που ίσως γίνουν φέτος είναι αυτοί των διοριστέων του 2008. Άλλωστε αυτό επιβάλλει η νομοθεσία που υπάρχει αυτή την στιγμή.

  2. απαράδεκτοι όσοι εύχονται να μην γίνουν προσλήψεις και το κρύβουν μέσα από «προφανή» συμπεράσματα τάχα..
    είναι ένα ακόμα σύμπτωμα της αρρωστημένης ψυχολογίας που έχει αναπτύξει ο νεοέλληνας να εύχεται το κακό στον συνάνθρωπό του και να τον εξουθενώνει όσο μπορεί με την «ρεαλιστική» απαισιοδοξία του…

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...