Home / Featured / UNICERT ένας Ευρωπαϊκός φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού

UNICERT ένας Ευρωπαϊκός φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού

Δημοσιεύτηκε: 7:03 μμ Μάρτιος 22nd, 2016  


unicert_logos_20150924

Αγαπητοί συνεργάτες

Η Universal Certification Solutions – UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’ αριθμ 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π.

Είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 (σε 7 περιγράμματα) γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Η UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερόμενου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας, καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, το εξεταστικό της σύστημα είναι προϊόν συνεργασίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρίας και του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Επιπλέον των παραπάνω, εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και δίνουμε νέα προοπτική στο δίκτυό μας με:

 • Την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου δια ζώσης και εξ΄ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,
 • Την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) στην Ελλάδα και στην Κύπρο,
 • Τη συνεργασία με την Express Publishing – International Vocational English για την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες.
 • Συμμετοχή σε επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Σήμερα η UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 500 και πλέον πιστοποιημένων συνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο, εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένα συνεργαζόμενα κέντρα. Σε συνέχεια της εξωστρεφούς της πολιτικής, διαθέτει παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 4 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Με χαρά  μας σας ανακοινώνουμε  ότι Απόφαση μας και όχι επιθυμία είναι να διενεργήσουμε εξετάσεις PTE  σε κάθε νομό της χώρας ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (21 και 22 Μαΐου 2016)

Οι εξετάσεις του Μαΐου 2016 θα διεξαχθούν σε ΟΛΟΥΣ τους ΝΟΜΟΥΣ, όπως τις προηγούμενες χρονιές, και με τις παροχές της Unicert για το δίκτυο των συνεργατών της. Μερικές από τις οποίες είναι :

 • Για κάθε μαθητή που θα εγγράφεται στο επίπεδο Β1 (L2) για τις εξετάσεις του Μαΐου 2016, θα δίδονται αντίστοιχου αριθμού συμμετοχές σε εξετάσεις επιπέδου Α1 ή Α2 εντελώς δωρεάν
 • Ανεξαιρέτως σε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές σας, η Unicert θα παρέχει εντελώς δωρεάν ένα booklet με δύο πρόσφατα past papers για να προετοιμαστούν οι υποψήφιοι σας.

Επιπλέον των παραπάνω, η UNICERT θα παρέχει σε κάθε συνεργάτη:

 • Δωρεάν 12μηνο παιδικό πρόγραμμα πληροφορικής με πιστοποίηση για όλους τους μαθητές των κέντρων του Δικτύου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εγγραφών στο PTE General .
 • Δωρεάν για κάθε εξεταζόμενο στο PTE ολοκληρωμένα πακέτα πιστοποίησης που περιλαμβάνουν και τις έξι ενότητες του Office, αξίας 39 ευρώ, και οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ αλλά και διεθνώς, λόγω του γεγονότος ότι ο Φορέας μας είναι διαπιστευμένος και από το ΕΣΥΔ κατά ISO/IEC 17024:2012.
 • 2 άδειες ανά κέντρο  του Test επαγγελματικού προσανατολισμού του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Κατσανέβα.
 • Δωρεάν Unicert Mentoring εκπαίδευση (120 ώρες) και πιστοποίηση για όλους τους ιδιοκτήτες των Κέντρων του Δικτύου.
 • Δωρεάν τεχνογνωσία και υποστήριξη για μετατροπή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε ΚΔΒΜ1 και ΚΔΒΜ2 με στόχο τη διαφοροποίηση και επέκταση, και την άμεση συμμετοχή στα επιδοτούμενα προγράμματα voucher 29-64 και 18-24 καθώς και σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (ERASMUS+ )
 • Έκπτωση 5% σε όλα τα Distance Learning Μεταπτυχιακά του FREDERICK University αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) καθώς και σε προπτυχιακά.
 • Δωρεάν eLearning για τις πλατφόρμες MS Office 2003, 2007, 2010 διάρκειας 100 ωρών για κάθε σπουδαστή σας ανεξάρτητα από τον αριθμό εγγραφών στο PTE General.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα sites pte.edu.gr  και  www.unicert.gr

Όπως γνωρίζετε, το PTE είναι το μόνο Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Awarded by Edexcel, το μεγαλύτερο Φορέα Πιστοποίησης της Αγγλίας. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από Ofqual και αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ με παγκόσμια αναγνώριση από κυβερνητικούς φορείς. Μερικά χαρακτηριστικά του PTE:

 • 50% Α1-C1 & 60% C2
 • Πλήρης συμψηφισμός και των 4 δεξιοτήτων (Listening, Reading, Writing, Speaking)
 • Εξαιρετικές συνθήκες για άτοµα µε Ειδικές Ανάγκες
 • Από το δεύτερο µέρος του listening ο υποψήφιος κερδίζει βαθµούς και στο writing
 • Οι εκθέσεις είναι καθοδηγούμενες από προεπιλεγμένες ιδέες Επιλογή ενός από δύο θέµατα εκθέσεων Στην προφορική εξέταση παρευρίσκεται ένας υποψήφιος Δεν υπάρχει answer sheet.
 • Ο υποψήφιος γράφει κατευθείαν πάνω στο booklet

Στόχος μας ήταν και είναι η παροχή ποιοτικών Πιστοποιητικών στους Έλληνες μαθητές οι οποίοι μαθαίνουν αγγλικά για τουλάχιστον μία περίοδο 6 ετών. Με μεγάλη μας χαρά θα σας δούμε στην έκθεση της IP  στις 2-3/4 στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκπαιδεύσεις των oral examiners  καθώς και θα αναλυθεί όλη η φιλοσοφία της Unicert.

Ευχόμαστε  ολόψυχα στους μαθητές μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε αυτόν το δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα που δίνουν καθώς και σε σας τους διδασκάλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας στο οποίο θα μας βρείτε αρωγούς με νόμιμους  φυσικά  τρόπους.

Δρ. Δημήτρης Δερπάνης,

Πρόεδρος του Συμβουλίου Πιστοποίησης Unicert


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...