Home / HEADER-NEWS / Τι ισχύει για υπαλλήλους με δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλο φορέα

Τι ισχύει για υπαλλήλους με δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλο φορέα

Δημοσιεύτηκε: 12:45 μμ Μάρτιος 10th, 2016  


epidoma

ΘΕΜΑ: “Υπάλληλοι με δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλο φορέα.”

ΣΧΕΤ.: 1. “Ν. 4354 (Φ.Ε.Κ.:176 τ.Α’ /16-12-2015).”

2. “Το αρ. πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5-1-2016 έγγραφο της Δ/νσης Εισοδηματικής Πολιτικής της Γενικής Δ/νσης Δημοσιονομικής Πολιτικής & Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΑΔΑ:ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7).”

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 25 του ν. 4354/2015: “Υπάλληλοι που υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα και δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλο φορέα από αυτόν της οργανικής τους θέσης, λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών της θέσης τους και το τριάντα τοις εκατό (30%) των αποδοχών της δεύτερης θέσης στην οποία απασχολούνται”.

Επίσης σύμφωνα με το δεύτερο σχετικό:

“Με την παρ. 10 ορίζεται ότι οι υπάλληλοι που υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα και δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλον φορέα από αυτόν της οργανικής τους θέσης (π.χ. ιερείς που απασχολούνται παράλληλα και ως εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών της θέσης τους και το τριάντα τοις εκατό (30%) των αποδοχών της δεύτερης θέσης στην οποία απασχολούνται. Ως δεύτερη θέση νοείται η δεύτερη χρονικά”.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μας αποστείλετε, μέχρι 21/3/2016, κατάσταση με το προσωπικό του σχολείου σας (είτε ανήκουν οργανικά, είτε είναι προσωρινά τοποθετημένοι) που υπάγεται στις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 25 του ν. 4354/2015.

Η κατάσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ημερομηνία έναρξης στην έμμισθη θέση στον άλλο φορέα. Σας επισημαίνουμε πως μη απάντηση από μέρους σας θα θεωρηθεί ως αρνητική.

Ο Διευθυντής

ΣΠΥΡΟΣ Α. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗΣ

didefth.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...