Home / HEADER-NEWS / Σ.Α.Ν: Η νέα πραγματικότητα για τους διορισμούς και οι διεκδικήσεις για τους αναπληρωτές

Σ.Α.Ν: Η νέα πραγματικότητα για τους διορισμούς και οι διεκδικήσεις για τους αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: 10:05 πμ Μάρτιος 30th, 2016  


nipiagogoi

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Η πραγματικότητα για το θέμα του τρόπου διορισμού, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τις αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων και του  ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) θα είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, την Τετάρτη στις 13 Απριλίου και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της ΔΟΕ, Ξενοφώντος 15α Σύνταγμα.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Σπανού στο xenesglosses.eu «η ενημέρωση των εκπαιδευτικών – μελών του συλλόγου για τις δικαστικές αποφάσεις είναι πρωταρχικό μας μέλημα καθώς υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία στον τύπο και το διαδίκτυο. Η θέση του Συλλόγου, όπως αυτή επανακαθορίστηκε μετά τις νέες εξελίξεις, είναι διορισμοί να γίνονται από επιτυχόντες του ΑΣΕΠ».

» ‘Aλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των νηπιαγωγών, σε αντίθεση με άλλους κλάδους, είναι επιτυχόντες διαγωνισμών» υπογράμμισε η Μαρία Σπανού» .

Φυσικά ο τρόπος διορισμού δε θα μονοπωλήσει τη συνάντηση καθώς σε αυτή θα παρουσιαστούν και οι διεκδικήσεις του Συλλόγου για τους αναπληρωτές και για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει το καθεστώς εργασίας τους.

12910827_10209057951306276_265542504_n


 

Ένα σχόλιο

  1. Είναι αναπόφευκτο να γίνει νέος ΑΣΕΠ και να ανοίξουν ως λογικό αποτέλεσμα σε νέους οι κλειστοί πίνακες. Κάθε προσπάθεια αποκλεισμού νέων επιστημόνων με οποιαδήποτε δικαιολογία εκτός από αντισυναδελφική είναι και παράνομη. Οι δικαστικές αποφάσεις δεν μπορούν να παρερμηνευτούν. ΑΣΕΠ διαγωνισμός για όλους.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...