Home / HEADER-NEWS / Πρόσκληση ΙΕΠ προς εκπαιδευτικούς ΕΕΚ

Πρόσκληση ΙΕΠ προς εκπαιδευτικούς ΕΕΚ

Δημοσιεύτηκε: 1:12 μμ Μάρτιος 18th, 2016  


iep

Αθήνα, 16-03-2016

ΠΡΟΣ:

(α) τις Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες

(β) τις Επιστημονικές Ενώσεις Εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

(γ) Εκπαιδευτικούς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Tο τελευταίο διάστημα διεξάγεται ευρεία συζήτηση σχετικά με βασικά ζητήματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Μεταξύ αυτών έχει συμπεριληφθεί και το θέμα της αναβάθμισης και του ανασχεδιασμού της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, δεδομένης της στρατηγικής σημασίας που έχει για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.iep.edu.gr/services/protaseis_eek και να καταθέσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας, δίνοντας έμφαση σε θέματα όπως ο σχεδιασμός και η οργάνωση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, η δομή του ΕΠΑΛ, οι τομείς και οι ειδικότητες, τα ωρολόγια προγράμματα κ.ο.κ., προκειμένου να τις λάβουμε υπόψη μας. Παρακαλούμε θερμά, λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της διαδικασίας, να έχουμε την απάντησή σας ως την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016.

Σχετικό κείμενο προτάσεων και προβληματισμού ομάδας εργασίας που λειτουργεί στο πλαίσιο του ΙΕΠ είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας, όπως και στην ιστοσελίδα Διαλόγου του υπουργείου Παιδείας, και μπορεί να σας δώσει ένα περίγραμμα των θεμάτων στα οποία αναμένεται να επικεντρωθεί η συζήτηση.

Ι.Ε.Π.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...