Home / Featured / Νηπιαγωγός, Θεατρολόγοι, καλών τεχνών, φυσικής αγωγής και μουσικής σε Δήμους

Νηπιαγωγός, Θεατρολόγοι, καλών τεχνών, φυσικής αγωγής και μουσικής σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 4:24 μμ Μάρτιος 17th, 2016  


ERGASIA

Νηπιαγωγός, Θεατρολόγοι, καλών τεχνών, φυσικής αγωγής και μουσικής σε Δήμους

Τρέχουν οι προθεσμίες προκηρύξεων προσωπικού Δήμων σε ειδικότητες νηπιαγωγών, φυσικής αγωγής, θεατρολόγων και μουσικής. Το xenesglosses.eu εντόπισε μερικές προκηρύξεις που λήγουν τις επόμενες μέρες οι προθεσμίες τους για τις αιτήσεις.

Νηπιαγωγός

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός  (1)  ατόμου,  στην ειδικότητα Νηπιαγωγού για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών των παιδικών σταθμών του ∆ήμου ανακοίνωσε ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντικύρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο δημοτικό κατάστημα του ∆ήμου (∆/νση: 10ης Ιουνίου  28, ∆ΙΣΤΟΜΟ  32005) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . Αρμόδια για την παραλαβή είναι η κ. Καρβούνη Μορφία  (τηλ: 2267350105).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν  την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε   (5) ημερών από την ανάρτησή της στον χώρο ανακοινώσεων του ∆ήμου και στην Ιστοσελίδα του ∆ήμου  (ήτοι μέχρι και την  21η Μαρτίου 2016).

Περισσότερα στην

Φυσικής Αγωγής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ν. Κυνουρίας ανακοίνωσε  ότι πρόκειται να προβεί στην ανάθεση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών για τη λειτουργία  του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Τυπικά και ειδικά προσόντα: Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Παραδοσιακών χορών

Προϋπηρεσία: Επιθυμητή

Εντοπιότητα: Προηγείται

Πρόσθετα:  Απαραίτητη η δυνατότητα έκδοσης Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών

Οικονομική  προσφορά: H  επιτροπή  θα  αξιολογήσει  την  πλέον  συμφέρουσα από  οικονομική  άποψη προσφορά

Στην περίπτωση αποστολής ταχυδρομικώς των προσφορών καθώς και των λοιπών απαραίτητων  δικαιολογητικών το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην υποβαλλόμενη προσφορά.

Θεατρολόγοι – καλών τεχνών – μουσικής

Προσλήψεις ανακοίνωσε και το ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ». Μεταξύ των ειδικοτήτων είναι ΠΕ Θεατρολόγος, ΠΕ Καλών Τεχνών και καθηγητών Μουσικής ΔΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση ρητώς με την ειδικότητα τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα προσόντα τους όπως αναφέρονται στον ανωτέρω πίνακα  και στην ενότητα «Απαραίτητα δικαιολογητικά» και να την υποβάλουν στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων» που εδρεύει στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων επί των οδών  Ολυμπιονικών και Σπ.Λούη Βριλήσσια και τις ώρες 9.00 π.μ – 13.00μ.μ.. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Η δήλωση περισσότερων επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την  περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας και συγκεκριμένα από 16/03/2016 έως 25/03/2016.

Περισσότερες πληροφορίες τηλ 210 8101510-11

Περισσότερα στην

,


 

Ένα σχόλιο

  1. Η παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών στο πλαίσιο μιας ΣΜΕ δεν αποτελεί κυριολεκτικά πρόσληψη, αλλά μια συχνά παρατηρούμενη μορφή ελαστικής εργασίας στο Δημόσιο και δη στους ΟΤΑ, που άλλοτε συνιστά πράγματι παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών (με ελεύθερη επιλογή χρόνου και λοιπών όρων παροχής υπηρεσιών από πάροχο) και άλλοτε καμουφλάρει παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας (με υποδείξεις εργοδότη για τον χρόνο, τον τρόπο και τον τόπο παροχής εργασίας). Σε καθε περίπτωση ο πάροχος πρέπει να κάνει έναρξη στη ΔΟΥ και φορολογείται ως εργαζόμενος με μπλοκάκι εκτός αν είναι προνομιούχος δημόσιος υπάλληλος. Οι αμοιβές συνήθως είναι χαμηλές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν καλύπτουν ούτε τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις του παρόχου.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...