Τελευταία Νέα

Κυριακή, 24/10/2021, 15:39


Home / HEADER-NEWS / Νέα νομοθετική πρωτοβουλία του Υπ. Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση

Νέα νομοθετική πρωτοβουλία του Υπ. Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: 7:47 μμ Μάρτιος 11th, 2016  


KATHIGITIS

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε έκτακτη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Υπουργού. Στη διάρκειας της ωριαίας συζήτησης αναπτύχθηκαν διεξοδικά τα φλέγοντα ζητήματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα.

Ο Υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ για την πρόθεσή του να προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα σε κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή για την ιδιωτική εκπαίδευση. Ζήτησε για το λόγο αυτό τις θέσεις και τις παρατηρήσεις της Ομοσπονδίας για το σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου Μπαλτά που είχε αναρτηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο opengov για δημόσιο διάλογο. Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι το νομοσχέδιο αυτό, ενώ είχε περάσει από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής και ήταν έτοιμο προς κατάθεση στην Ολομέλεια, δεν ψηφίστηκε λόγω διάλυσης του Κοινοβουλίου για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Για το σοβαρό αυτό ζήτημα, συνεκλήθη έκτακτο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ για την Τρίτη, 15 Μαρτίου, και ώρα 09.30 π.μ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Από 25 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συγγραμμάτων από τους φοιτητές

Όπως πληροφορηθήκαμε, για το ίδιο ακριβώς ζήτημα ο Υπουργός Παιδείας έχει καλέσει σήμερα το απόγευμα σε συνάντηση τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων (ΣΙΕΙΕ).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετεγγραφές 2021: Από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων

Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ...