Home / Featured / Κατάταξη εκπαιδευτικών Μουσικής ΠΕ16.01 υπηρετούντων στην ΠΕ στο νέο μισθολόγιο στην κατηγορία ΠΕ

Κατάταξη εκπαιδευτικών Μουσικής ΠΕ16.01 υπηρετούντων στην ΠΕ στο νέο μισθολόγιο στην κατηγορία ΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 10:21 πμ Μάρτιος 15th, 2016  


epidoma

Με βάση ερωτήματα που καταθέτουν στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. αρκετές Δ/νσεις Π. Ε. ενόψει της κατάταξης των υπαλλήλων – εκπαιδευτικών της Δημόσιας Εκπαίδευσης ειδικότητας ΠΕ16.01 – Μουσικής (αποφοίτων Ωδείων) ερωτάται το ΥΠ. Π. Ε. Θ. σε ποια κατηγορία θα καταταχτούν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί (Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), διότι στο νόμο που αφορά το νέο μισθολόγιο δεν ξεκαθαρίζεται ευκρινώς ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι κατατάσσονται στην κατηγορία της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας από το 2006 είτε είναι απόφοιτοι ωδείων είτε είναι απόφοιτοι των Μουσικών τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Στη βάση αυτή το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Π.Ε.Θ να προβεί σε άμεσες ενέργειες ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα της κατάταξης των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών Μουσικής ΠΕ16.01 (αποφοίτων ωδείων) στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπως έως τώρα ίσχυε και ισχύει χωρίς άλλη χρονοτριβή αναγνωρίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί άμεσα του θέματος εξασφαλίζοντας τις εργασιακές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Σύλλογος Π.Ε. Αμαρουσίου

Ο Πρόεδρος

Δ.Πολυχρονιάδης

Ο Γραμματέας

 Γ.Κοκκινομηλιώτης


 

Ένα σχόλιο

  1. κατερινα τριανταφυλλου

    Επιτελους!!!! Η αδικία στο μεγαλειο της…αποφοιτη του 1989….απο την Ανωτερν Βαθμιδα εκπαιδευσης….το ωδειο…επιτυχουσα στον τοτε πανελληνιο διαγωνισμο του υπουργειου….πολυτεκνη και αδιοριστη …ετων 45! αυτο αξίζω ?? τον ακρωτηριασμο που υποστήκαμε όλοι οι συναδελφοι το 2006????τοσα χρόνια θρανίο και εξοδα και στο τέλος η απαξίωση ? αυτο αξίζει το επαγγελμα που χαίρει σεβασμό σε όλο τον κόσμο και τα ωφέλη του υπηρετούν την ιατρική σήμερα στις ερευνες και την εξέλιξη της παγκόσμια???? αυτο είναι το κόστος γιατι το υπηρετούμε ακόμα και εθελοντικά… αρκει να ειμαστε μουσικοι!!! γιατι όποιος είναι….δεν μπορεί να αναπνεύσει όταν του στερούν την ταυτότητα του…και οποιος εχει διδαχτει την μουσική ειναι καλύτερος επιστήμονας στο αντικειμένό του και καλύτερο μέρος της κοινωνίας τεκμηριωμένα!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...