Home / HEADER-NEWS / Ασφαλείς και καλά στην υγεία τους 17 μαθητές και 2 συνοδοί που ήταν στις Βρυξέλες

Ασφαλείς και καλά στην υγεία τους 17 μαθητές και 2 συνοδοί που ήταν στις Βρυξέλες

Δημοσιεύτηκε: 1:44 μμ Μάρτιος 22nd, 2016  


maalbekmetro_thonhotel

Ασφαλείς είναι οι 17 μαθητές και οι 2 συνοδοί τους από το Λύκειο Ραπτόπουλου Ευρυτανίας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες από την Κυριακή και επιστρέφουν αύριο στην Ελλάδα. Μαζί τους το τηλεοπτικό συνεργείο του Star Κεντρικής Ελλάδας με τον Βασίλη Παπαμίχο που κάνει το σχετικό ρεπορτάζ της επίσκεψης. Αυτήν την ώρα οι μαθητές συμμετέχουν σε τηλεοπτική εκπομπή για το Μέλλον της Ευρώπης που θα μεταδοθεί από το Star Κεντρικής Ελλάδας στις 4μμ σήμερα.

Εν τω μεταξύ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται στο Στρασβούργο.

Την ώρα της έκρηξης στο Μετρό των Βρυξελλών, οι μαθητές βρίσκονταν στο λεωφορείο που τους μετέφερε από το Ξενοδοχείο Bedford στο Ευρωκοινοβούλιο για να συμμετάσχουν στην τηλεοπτική εκπομπή. Όπως μας μετέφερε ο απεσταλμένος μας Βασίλης Παπαμίχος, δεν άκουσαν κάτι αλλά έβλεπαν πολλά περιπολικά με σειρήνες να κυκλοφορούν και αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει.

Για λόγους ασφαλείας, οι μαθητές θα παραμείνουν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης αλλάζει και αναμένουν οδηγίες για τη συνέχεια όπως και για την αναχώρησή τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη.

lamiastar.gr

Καλά και οι μαθητές του Έβρου

Ώρες αγωνίας για τους 17 μαθητές των Λυκείων του νομού Έβρου που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στις Βρυξέλλες, συνοδευόμενοι από δύο καθηγητές, πέρασαν γονείς και συγγενείς αυτών, όταν στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τα παιδιά, διαπίστωσαν πως τα περισσότερα κινητά ήταν κλειστά.

Σύμφωνα με τον προιστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Στέργιο Αποστολακούδη, μαθητές και καθηγητές είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιστρέψουν αύριο Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη, ενώ εξήγησε πως τα κινητά των παιδιών και των εκπαιδευτικών ήταν κλειστά επειδή βρίσκονταν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το εν λόγω ταξίδι πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη.

https://www.e-evros.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...