Home / Featured / Από το Ι.Ε.Π. και όχι από τα Π.Ε.Κ. η ετήσια επιμόρφωση αναπληρωτών εκπαιδευτικών γενικής Α/θμιας και Β/θμιας στην Ε.Α.Ε.

Από το Ι.Ε.Π. και όχι από τα Π.Ε.Κ. η ετήσια επιμόρφωση αναπληρωτών εκπαιδευτικών γενικής Α/θμιας και Β/θμιας στην Ε.Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε: 8:26 μμ Μάρτιος 29th, 2016  


epimorfosi
Τα πιο κάτω έγγραφα εστάλησαν σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 σε όλα τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της χώρας και αφορούν στην υποχρεωτική επιμόρφωση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δεν έχουν καμία επιμόρφωση στην ΕΑΕ μέχρι σήμερα.
Να υπενθυμίσουμε πως η εν λόγω επιμόρφωση γινόταν έως σήμερα από τα Περιφερειακά  Επιμορφωτικά Κέντρα(Π.Ε.Κ.) της χώρας. Αυτό τώρα αλλάζει, αίρεται αυτή η αρμοδιότητα των Π.Ε.Κ. από το Υπουργείο Παιδείας και δίδεται στο Ι.Ε.Π.
Επίσης αυτονοήτως και χωρίς κανένα σχόλιο επισημαίνουμε πως το διδακτικό έτος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση λήγει στις 15 Ιουνίου και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στις 11 Μαϊου. Τα σχολεία δε λόγω της εορτής του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά από 23/4 έως 8/5/2016.
Βασίλης Βούγιας
……………………….
Το ΙΕΠ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την υποχρεωτική επιμόρφωση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δεν έχουν καμία επιμόρφωση στην ΕΑΕ μέχρι σήμερα.
Στο συνημμένο διαβιβαστικό θα βρείτε όλες  τις σχετικές πληροφορίες για την διεξαγωγή αυτής της επιμόρφωησης. Επίσης θα βρείτε συνημμένα και 2 excels.
To excel με θέμα «ΦΟΡΜΑ_ΟΜ_ΕΚΠ/ΚΩΝ» θα πρέπει να μας το αποστείλετε συμπληρωμένο με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που θα λάβουν μέρος ως επιμορφωτές-πολλαπλασιαστές το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016.
Σημειωτέον ότι η 1η φάση επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί την  2η εβδομάδα του Απριλίου με τηλεδιάσκεψη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την γρήγορη ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση
Α. Σπανάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ

https://seepea-stella.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...