Σάββατο, 12/06/2021, 17:52

Home / HEADER-NEWS / Ανακοίνωση Διεξαγωγής 3ης Παιδαγωγικής Ημερίδας Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: 10:47 πμ Μάρτιος 23rd, 2016

AFISA

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνουν ότι το Σωματείο μας πρόκειται να διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την 3η Παιδαγωγική Ημερίδα του με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 από τις 09:00 έως τις 14:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Π.Τ.Ν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πανελλήνιες 2021: Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ

Η 3η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/WFdcd9 από τις 10/3/2016 έως και τις 31/3/2016 και ώρα 9:00 μ.μ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επιπλέον μόρια για τους «άριστους» εκπαιδευτικούς της ατομικής αξιολόγησης που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιστότοπο του Σωματείου μας στο https://sillogosvrefonipiokomonelladas.blogspot.gr/2016/03/3.html.

Ανακοίνωση
Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής
Υποβολή Περίληψης Εργασίας
Εκδήλωση Facebook