Home / HEADER-NEWS / Προσλήψεις εκπαιδευτικών διαφόρων κλάδων σε Δήμους

Προσλήψεις εκπαιδευτικών διαφόρων κλάδων σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 8:47 μμ Φεβρουάριος 8th, 2016  


job

Προσλήψεις εκπαιδευτικών

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών ανακοινώθηκαν σε δήμους. Το xenesglosses.eu παρουσιάζει τις νέες θέσεις που εντόπισε

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Λάρισα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, επτά ατόμων (7) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας που εδρεύει στη Λάρισα για την λειτουργία των δομών ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΠΕ- Παιδαγωγών: 3 θέσεις

ΠΕ-Εικαστικών: 1 θέση

ΠΕ Μουσικών ή εν ελλείψει αυτών ΤΕ Μουσικών: 1 θέση

ΠΕ-Καθηγητής Φυσικής Αγωγής: 1 θέση

ΠΕ-Παιδαγωγών Ειδικής Αγωγής: 1 θέση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας, Λευκίππου & Γαριτσίου, (Ροδοπούλειο 1ος όροφος),ΤΚ 41335 – Λάρισα απευθύνοντάς την στην ΔΗ.Κ.Ε.Λ υπόψιν κ. Μπαρμπαρούση Παντελή (τηλ. Επικοινωνίας: 2410-663085 & 2410-661727).

Νηπιαγωγός  στη Νέα Ζίχνη

Το Ν.Π.∆.∆. ∆ΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου – νηπιαγωγού στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράµµατος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής – Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισµού, που εδρεύει στο ∆ήµο Νέας Ζίχνης.

Περισσότερα στην


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...