Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 12/04/2021, 07:32


Home / Featured / Ποια πρόταση για επιτυχόντες παλιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ θα ερευνήσει ο Υπουργός Παιδείας

Ποια πρόταση για επιτυχόντες παλιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ θα ερευνήσει ο Υπουργός Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 12:35 μμ Φεβρουάριος 16th, 2016  


asep

Ποια πρόταση για επιτυχόντες παλιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ θα ερευνήσει ο Υπουργός Παιδείας

Μια πρόταση για επιτυχόντες παλιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που δεν είχαν προσκομίσει το δικαιολογητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων έκανε ο βουλευτής κ. Κεγκέρογλου:

Η δεύτερη πρόταση έχει να κάνει με το ότι σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, κανονικούς διαγωνισμούς που γίνονταν παλαιότερα, υπήρξε το εξής πρόβλημα: Δεν είχε προσδιοριστεί ακριβώς ο χρόνος που έπρεπε να προσκομίσουν το δικαιολογητικό της εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα κενό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οι μαθητές που δεν θα φέρουν μαζί τους τη δήλωση αρνητικού self test θα αποκλείονται από την εκπαιδευτική διαδικασία

Κάποια στιγμή, επί Νέας Δημοκρατίας, το Υπουργείο έκανε μία ρύθμιση, αλλά δεν κάλυψε όλες τις περιπτώσεις, γιατί δεν έβαλε να έχει αναδρομική ισχύ. Επειδή μπορεί να είναι δέκα, είκοσι εκπαιδευτικοί, όσοι και να είναι, από τη στιγμή που έχουν συμμετάσχει κι έχουν πετύχει στον διαγωνισμό, είναι χρήσιμοι, σας χρειάζονται, και ειδικά με την απόφαση, που είπατε, του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Πιστεύω, όμως, ότι με διάλογο μπορεί να βρεθεί ο τρόπος και νομικά να περπατήσει μια αξιολόγηση που να υποκαθιστά ή να αντικαθιστά τη διαδικασία που λέει το Συμβούλιο Επικρατείας ή οτιδήποτε άλλο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οι συντελεστές της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για Στρατό, Σώματα Ασφαλείας και ΑΣΤΕ

Ο υπουργός Παιδείας ακούγοντας την πρόταση δήλωσε:

Είναι χρήσιμες οι προτάσεις που κάνατε. Θα τις ερευνήσουμε. Βοηθούν και κρατώ την προσπάθεια τη δική σας, την προσφορά και τη διάθεση να υπάρξει μία συναινετική αντιμετώπιση του θέματος των διορισμών, του τρόπου διορισμών στην εκπαίδευση.

Τι είπε για το ΣτΕ

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το ...