Τελευταία Νέα

Κυριακή, 24/10/2021, 15:05


Home / HEADER-NEWS / Πάνω από 80% η συμμετοχή στην απεργία στα Αρσάκεια. Διεκδικούν την απόδοση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας

Πάνω από 80% η συμμετοχή στην απεργία στα Αρσάκεια. Διεκδικούν την απόδοση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας

Δημοσιεύτηκε: 10:02 πμ Φεβρουάριος 11th, 2016  


OIELE_logo

Δυναμική απάντηση στην αυθαιρεσία της Διοίκησης της Φ.Ε. έδωσαν οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Αρσακείων Σχολείων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειονότητα συμμετείχαν στην 24ωρη προειδοποιητική απεργία που οργανώθηκε από το Σύλλογό τους μετά από απόφαση της ΓΣ.

Η απεργία των εκπαιδευτικών προκηρύχθηκε λόγω της άρνησης της Διοίκησης των Αρσακείων Σχολείων να εφαρμόσουν την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας (σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο Α.Π. 4053/22-12-15 έγγραφο του ΣΔΝΦΕ) που αφορά την καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας στους εκπαιδευτικούς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Η συμμετοχή, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έφθασε σε κάποια σχολεία το 83,3%. Ταυτόχρονα εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας, προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης της Φ.Ε. και επιχείρησαν να δουν τον Πρόεδρο της Φ.Ε. κ. Γ. Μπαμπινιώτη.

Η ΟΙΕΛΕ στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Είναι, άλλωστε, γνωστός ο ρόλος του Προέδρου της ΦΕ κ. Μπαμπινιώτη στη θεσμική και μισθολογική μας εξαθλίωση, ιδιαίτερα την περίοδο της θητείας του ως Υπουργού Παιδείας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Η απόφαση για την Ενισχυτική Διδασκαλία των Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Ειδικών Μαθημάτων

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετεγγραφές 2021: Από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων

Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ...