Home / HEADER-NEWS / Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει ο νομικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ

Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει ο νομικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε: 2:03 μμ Φεβρουάριος 11th, 2016  


olme_jpg_414x290

Δωρεάν ενημέρωση, για ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, διοικητικά – πειθαρχικά θέματα, παρέχει στους εκπαιδευτικούς, ο νομικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ, δικηγόρος κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης, όπως ανακοινώνει το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας.

Επίσης αναφέρει ότι: «Ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΟΛΜΕ κάθε Τρίτη και Πέμπτη τις ώρες 13.00 – 16.00 στο τηλέφωνο 210-3318632. Η επικοινωνία μαζί του για μεν τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα μπορεί να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο: sintaxeisolme@gmail.com όπου θα υποβάλλονται τα ερωτήματα και θα δίνεται η απάντηση με τον ίδιο τρόπο ή άλλον αν κριθεί αναγκαίο.

Ερωτήματα σχετικά με διοικητικά, πειθαρχικά ή άλλα ζητήματα θα υποβάλλονται μέσω των ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, γραπτώς και η απάντηση θα δίνεται πάλι με την ίδια διαδικασία. Επισυνάπτεται η φόρμα στην οποία συμπληρώνονται τα στοιχεία που ζητούνται και τίθεται το ερώτημα. Ακόμη σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας είναι ανοικτά καθημερινά από τις 19:00 έως και τις 20:30. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. συνεδριάζει κάθε Τρίτη 20:30».

ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, https://www.eleftheria.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...