Home / HEADER-NEWS / Ερωτηματολόγιο για τις επισκέψεις κληρικού σε σχολεία

Ερωτηματολόγιο για τις επισκέψεις κληρικού σε σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 10:05 πμ Φεβρουάριος 28th, 2016  


filis
Σε δύσκολη θέση έφερε τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με το ερωτηματολόγιο που τους ανάγκασε να συμπληρώσουν σχετικά με τις δραστηριότητες του μητροπολίτη Γαβριήλ.
Ρόλο… ντετέκτιβ ανέλαβε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, προκειμένου να εξακριβώσει πόσες φορές έως σήμερα ο μητροπολίτης Ν.Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ επισκέφτηκε νόμιμα Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής προκειμένου να συνομιλήσει με νέους και νέες.
Ουσιαστικά ο υπουργός ζητά από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να συμπληρώσουν σχετικό ερωτηματολόγιο στο οποίο καλούνται να δηλώσουν αν ο οικείος μητροπολίτης ενημέρωσε για την είσοδο του στο σχολείο, αν υπήρχε συναίνεση από τον διευθυντή και τον σύλλογο των καθηγητών και, τέλος, αν ο μητροπολίτης παραβρέθηκε στην ώρα μαθήματος των Θρησκευτικών ή αν πραγματοποίησε ομιλία και διάλογο με τους μαθητές εκτός σχολικού προγράμματος.
Τα ερωτηματολόγια απεστάλησαν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, ζητώντας από τους διευθυντές να τα συμπληρώσουν και να τα επιστρέψουν στον προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μέσω paideia24.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...